HRABRA BOSANSKA PEVAČICA: U inat raku, pobedila sam strah, boje se samo kukavice! (FOTO)

Dona Ares je i nakon iscrpljujućih hemoterapija, prošetala pistom na modnoj reviji u Sarajevu

  • 16
Dona Ares Foto: Facebook/donnaares

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, ne prestaje da nas iznenađuje svojom hrabrošću. Naime, iako se bori sa opakom bolešću, pevačica se pojavila na humanitarnoj reviji u Sarajevu.

PEVAČICA SAZNALA DA IMA RAK: Boriću se kao zmaj! (FOTO) (VIDEO)

Već mesecima, Dona Ares, podvrgava se hemoterapijama kako bi se izlečila od raka. Čak i nakon iscrpljujućih tretmana lečenja, pevačica ne posustaje, pa se tako pojavila na modnoj reviji humanitarnog karaktera u Sarajevu. Kada je hrabro prošetala pistom, oduševila je sve prisutne, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Foto: Facebook/donnaares Foto: Facebook/donnaares

To je ta hrabrost koje se kukavice boje! Ja se ne bojim! Ovo je samo uspomena na dan kada sam napunjena svim otrovima hemoterapije stala na pistu u inat bolesti raku i raku našeg društva! I pobedila i sebe i rak i strah! Po ko zna koji put! I zablistala! Ovo je isti dan! Nakon serija povracanja! Volim što sam kroz ovu svu hajku spoznala da dobri ljudi ipak postoje! I žive ovde - napisala je Dona ispod slike sa revije, nakon čega je dobila mnogobrojne komentare podrške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • la la

    27. april 2015 | 19:22

    Ne znam sta bih rekla na ove fotografije. Osecam se tuzno zbog nje. Nadam se da cu jos koji put uzivo cuti pesmu "To mi nije trebalo". Veliki pozdrav za tebe.

  • Istina

    27. april 2015 | 16:06

    Boze pomzi ovoj hrabroj zeni ! ! !

  • Goks

    27. april 2015 | 16:16

    Zeno draga bori se i ostavi se komentara ko je kukavica. Nisu su svi smogli snagu pa ih ne nazivaj kukavicama. Cemu agresija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA