Miloš Biković zaradio 20.000 evra za nekoliko sekundi, evo šta je morao da uradi za te pare!

Mladi glumac je uspeo da uz minimum truda veoma brzo zaradi mnogo novca

  • 7

Popularni glumac Miloš Biković je pokazao i da je odlična biznismen i za samo nekoliko sekundi je, kako se priča, uspeo da zaradi 20.000 evra! 

Miloš je iskoristio priliku da dobro unovči svoju popularnost i pristao je da za veliki honorar snimi reklamu za jedan lanac restorana brze hrane.

- Scenario za reklamu je jednostavan i ne zahteva neko posebno glumačko umeće, ali im je bio potreban neko koga narod voli. Iako je tražio ogroman novac, vlasnici su prihvatili Miloševe uslove. Sve su završili za jedan dan i ko bi rekao da za ugriz jednog parčeta pice možeš da uzmeš toliki honorar? Ni mnogim njegovim starijim kolegama nije pošlo za rukom da svoje ime tako dobro "prodaju". Međutim, čelni ljudi te firme se nisu pokajali, jer otkako je Biković rekao: "Jedite", njihova firma još bolje radi. U ugovoru mu je napisano da u narednom periodu ne sme da snimi nijednu reklamu koja ima veze sa nekim drugim proizvođačima brze hrane. Iskreno, mislim da će se on sada baciti na snimanje ovakvih videa, jer je shvato da za nekoliko sekundi može da dobije pare koje neko ne može za snimanje celog filma - navodi izvor blizak Bikoviću.

Foto: Instagram/bikovic Foto: Instagram/bikovic

Sa druge strane, Miloš je rekao da ne želi da priča o takvim stvarima kao i da nema komentar na ovu priču.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daina

    4. maj 2015 | 12:11

    Milošu Bikoviću je za taj posao trebao ceo život rada na školovanju i usavršavanju.I treba da naplati svoj trud i rad.Da smo svi umetnici pametni kao ovaj mladić,umetnost bi nam drugačije izgledala i ne bi bila na tako niskim granama kao danas.

  • natalija

    4. maj 2015 | 10:40

    Čovek je naplatio svoje ime i popularnost, koju takodje treba stvoriti, a ne dve sekunde posla.

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    4. maj 2015 | 10:39

    Tako i treba da se uzmu pare--da svako poštuje sebe i svoju profesiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA