Zavirite iza scene Pinkovog festivala! (FOTO)

Uz potoke viskija učesnici su se provodili u bekstejdžu, a vi pogledajte ko je bio najveseliji i najglasniji

  • 1

Dok su čekali svoj nastup, učesnici "Pink Music Festivala" zabavljali su se u bekstejdžu uz viski, a za to vreme je voditelj Milan Kalinić u kratkim pauzama jedva stizao da protegne noge. Kad god je imao priliku, on je za vreme reklama jeo čips, a dok su takmičari nastupali Milan je u par navrata plesao sa misicama koje su mu pravile društvo na sceni.

Cirke Đus isprozivao Bobana Rajovića, evo i kako! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vidno se dobro zabavljala Dara Bubamara, koju prosto niste mogli da ne primetite, ne samo zbog oskudne haljine iz koje su umalo ispale njene bujne grudi, već i zbog smeha koji je toliko bio glasan da je odzvanjao ceo bekstejdž.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

PINK MUSIC FESTIVAL: Vesni Zmijanac nagrada žirija, Đus prozivao Bobana, sjajna Mika Kostić (FOTO)

Dok je Dado Glišić uživao u društvu prijatelja i saradnika, nazdravljajući sa viskijem, reper Ivan Ivanović Đus nije imao mira, pa je sve vreme kružio po bekstejdžu sa čašom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svi učesnici su imali podršku članova porodice, prijatelja i saradnika, a sa Džidžom je naravno bio njen tata, Dragan Stojković Bosanac koji je bio uznemiren dok je čekao nastup svoje mezimice.

Inače, sve prisutne zbunila je Ava Karabatić, jer niko nije znao otkud ona tu, pa su se šalili na račun njenog dolaska. Starleta tvrdi da se odazvala na poziv "Pinka", kao i da je došla da podrži Đusa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Seksi pevačica Mia Borisavljević stigla je poslednja u bekstejdž, i za nju nije bilo mesta da sedne, i iako je režija apelovala na prisutne da se skupe i naprave mesta, Mia je idalje stajala sa svojim igračima.

Na drugoj strani, nasmejanoj Dariji Stanojević je njena šminkerka, popravljala sjaj na nogama, što je izazvalo mnogo komentara prisutnih.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Telefoni poznatih su samo škljocali, jer svi živi su snimali selfije sa kolegama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Razigrana Mika, đuskala je sa devojčicom koja joj je pravila društvo na sceni, a kasnije su im se pridružile u bekstejdžu Goca Tržan i Sadra Afrika, koje su u revijalnom delu izvele duet "Pozovi ga ti" koji su nedavno ekranizovale vrelim spotom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @boki@

    6. maj 2015 | 14:06

    Daro Daro svaka ti cast oborila si me s nogu ti si stvarno zena zamj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA