USPEH U ZAGREBU: "Frajle" dva puta napunile "Lisinski" (FOTO)

- Bilo je fenomenalno. Zaista smo oduševljene povratnim informacijama koje smo dobile, energijom koju smo zajedno sa publikom iznele na oba koncerta - jednoglasne su članice ove grupe

  • 1

Šesti rođendan "Frajle" su proslavile na najlepši način, sa dva rasprodata koncerta u zagrebačkoj dvorani "Lisinski" i sa više od 4000 fanova i poštovalaca njihove muzike koji su na jednom mestu mogli da uživaju u hitovima “Ich liebe dich”, “Meni trebaš ti”, Kad se ljubimo”.

Marija Mirković, Nevena i Jelena Buča i Nataša Mihajlović napravile su nezaboravnu atmosferu, podigle su na noge publiku i više puta izlazile na bis.

Foto: Promo Foto: Promo

Pravi bum nastao je uz pesmu “Samo malo” koju su otpevale sa Manjifikom, dok je publika potpuno bila osvojena interpretacijom pesme Jelene Buče “Pukni zoro”, upravo sa Manjifikom kao gostom na gitari.

- Bilo je fenomenalno. Zaista smo oduševljene povratnim informacijama koje smo dobile, energijom koju smo zajedno sa publikom iznele na oba koncerta. Posebno smo bile inspirisane i činjenicom da nam je gost bio i Voja Aralica, naš dugogodišnji producent, sa kojim smo odsvirale pesmu Iz dana u dan, jednu od najlepših po mišljenju publike. Razgaljena srca, osmesi i sjajna atmosfera bili su najlepši poklon pred naš šesti rođendan - jednoglasne su Frajle.

Foto: Promo Foto: Promo

Na koncertu u Lisinskom uživali su Nina Badrić, Sanja Doležal, Vedrana Rudan, Alka Vuica. Proleće je veoma radno za Frajle koje pripremaju novi album i privode kraju novi singl.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA