Aca Lukas otkrio ko mu je omiljeni član žirija "Pinkovih zvezda", a nije Ceca! (FOTO)

- Žiri je stvarno fascinantan kao i naš, nema tu neke razlike - rekao je Lukas

  • 2

Popularni pevač Aca Lukas, stalni je član žirija "Zvezda Granda". Za njega je ovaj šou i dalje zabava, jer su kako on kaže, takmičari koje gledamo svake subote, najveći talenti u regionu. 

- Meni je to super, interesantno mi je, ja volim to da slušam, pogotovo što su u "Zvedama Granda" klinci koji znaju da pevaju, za razliku od nekih emisija gde nema baš tako dobrih pevača. Ne potcenjujem nikoga, ali za sad u svim šou programima koji se pojavljuju na našim prostorima, zaista su najbolji pevači u "Zvezdama Granda", ne zato što sam ja u žiriju, nego zato što ti klinci znaju da pevaju - rekao je Aca za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lukas prati konkurentski šou koji se emituje na televiziji Pink, a ima i svog favorita u žiriju.

- Gledam "Pinkove zvezde", kad stignem. Ima i tamo klinaca koji dobro pevaju. Žiri je stvarno fascinantan kao i naš, nema tu neke razlike, to su sve ljudi od imena - priča pevač i otkriva ko je njegov omiljeni član žirija:

- Manje-više to su sve velike zvezde, svako ima neki svoj stil i imidž. Mene fascinira u njihovom žiriju Haris. Meni je Haris tu top, volim da slušam njegove komentare. Inače ga i privatno znam i znam kakav je, isti je takav i u žiriju.

Foto: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic Foto: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Folkerova prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović, takođe je član žirija "Pinkovih zvezda", pa smo ga pitali šta on misli kao iskusniji kolega, o njenom učešću.

- Ceca je onako fina, nije bezobrazna, nije ona kao mi muškarci. Ona neće da se zamera, voli sve da uvije u neku oblandu - zaključio je Aca Lukas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. maj 2015 | 13:50

    Eh, Aco, da mi je neko nekada pricao da ces biti deo Granda i da ces ovako zdusno braniti boje istoimene produkcije, ne bih mu verovala. Ne znam sta se desilo umedjuvremenu pa si se srodio sa svim onim ljudima koji su do juce za tebe bili neki drugi suprotni svet.

  • rada

    31. avgust 2015 | 02:31

    volela bih da je aco clan zirija pinkovih zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA