BLISKI SUSRET: Ceca i Karleuša u istom avionu! (FOTO)

Dve velike rivalke sedele su jedna nadomak druge, ali nikakvog kontakta između njih nije bilo. U avionu su dobijale poklone od obožavaoca. Cecu na aerodromu u Cirihu sačekao "rendž rover", a JK "bentli". Ceca sinoć nastupala u klubu "Fejs", u kojem se tražila karta više

  • 2

Istorijski susret!

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša uputile su se juče popodne istim avionom u Švajcarsku. Pevačice su na aerodrom "Nikola Tesla" stigle u gotovo isto vreme i sele jedna nadomak druge u kafiću da sačekaju let za Cirih, gde su imale zakazane nastupe.

Ni jedna ni druga nisu tražile nikakav specijalni tretman prilikom ukrcavanja u avion JAT na liniji za Cirih.

Obe su se smestile u biznis klasu, Ceca je sedela sa svojim producentom Aleksandrom Milićem Milijem, a JK sama. Iako je bilo očekivano da će između dve velike rivalke biti tenzije, tokom leta je ipak nije bilo.

Nakon nekog vremena, jedan od putnika napravio je cvet od salvete i poslao ga JK. Posle samo nekoliko minuta, i Cecini fanovi napravili su isti i poslali ga Ceci.

Nakon sletanja, Ceca i Jeca su, takoreći, bile jedna pored druge na pokretnim stepenicama, kao i u voziću koji od gejta vodi do pasoške kontrole. Zvezde su oko 20.30 sati izašle sa aerodroma. Naravno, svaka za sebe.

Po JK je došao "bentli", a po Cecu "rendž rover". JK se smestila u "Swissotel", a Ceca u hotel "Savoy".

Ceca se odmah nakon sletanja javila svojim obožavateljima putem Tvitera:

- Stigla! Pozdrav iz Ciriha! Spremite se za večerašnji koncert, pevaćemo bez prestanka - najavila je Ceca svoj prvi nastup na turneji u Švajcarskoj. Zvezda je potom uputila tvit sledeće sadržine:

- Prelep doček na aerodromu - da bi potom svojim fanovima postavila i fotografiju Ciriha.

- Krenula iz hotela! Nadam se da ste spremni za sjajan koncert - napisala je.

Za nastup folk dive tražila se karta više, pa je klub "Fejs" bio nedovoljan da primi sve njene obožavaoce. Gromoglasan aplauz i skandiranje dočekali su Cecu, koja je blistala u mini-haljini bele boje i vrtoglavim štiklama.

(Telegraf.rs / Foto: Svet.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana Haruhiro Terzic

    9. april 2012 | 10:32

    ko još sluša i gleda ovaj šljam???

  • Александар Илић

    8. april 2012 | 18:42

    И вероватно пун шпајз где је наступала'дива карлеуша

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA