SRBIJO, OVAKO SE ZARAĐUJU PARE: Za sat vremena uzeo više nego što prosečan Srbin zaradi za 3 MESECA! (FOTO)

Najveći bakšiš među mlađom generacijom pevača, navodno, dobijaju Darko Lazić, Rada Manojlović i Milica Pavlović

  • 35

Svi kukaju kako vlada kriza, pa i narodnjaci, ali je činjenica da oni mogu na svojim nastupima poprilično da zarade od bakšiša. To potvrđuje primer Slobodana Đurkovića

Mlada "zvezda Granda" je, kako navodi Informer, nedavno na jednom nastupu zaradila za nekoliko sati više od 1.000 evra bakšiša! Može, onda, da se pretpostavi da su zarade njegovih poznatijih kolega višestruko veće.

Najveći bakšiš, kako se navodi, od mlađe generacije dobijaju Darko Lazić, Rada Manojlović i Milica Pavlović, koja je, kako piše dnevni list, nedavno za jedno veče dobila oko 10.000 evra!

Dobrim bakšišima mogu da se pohvale i Boban Rajović, Ljuba Aličić, Aca Lukas, Šaban Šaulić...

Pričalo se, ipak, da je najveću čast imala Sandra Afrika koja je, navodno, od košarkaša Nikole Pekovića dobila čak 30.000 evra.

Foto: Instagram/sandraafrika Foto: Instagram/sandraafrika

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    19. maj 2015 | 11:15

    Sve obrazovani akademski gradjani. Sve Inzenjeri, Doktori... Kuda ide ovaj svet?

  • Goran

    19. maj 2015 | 11:12

    Verovatno će da plati porez

  • Mo

    19. maj 2015 | 11:51

    Ej jadna li si srbijo....ko je sandra afrika cemu to ona zasluzuje tresoguzima svojim jel tako...hm sramota ajt,u jednu ruku da trese guzicama pa da zna da peva ,ali ona stvarno nema 2 veze sa pevanjem Uostalom kakva je ona estradna umetnica kad ni jedan jedini nastup ne moze da prodjw bez golotinje Nisam ljubomoran taman posla ali zaista vidim ono sto zaista jeste,misli da se slazete sa mnom svi koji citate ovaj komebtar Pored gore navedebog teksta zasto studenti koji zavrsavaju fakultete ne mogu da nadju neki normalan posao kako bi obezbedili sebi egzistenciju hmmm sramota Pozz za sve one koji imaju isto misljenje !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA