SILOVAO ME ZMAJ OD ŠIPOVA: Jeziva ispovest Ilijinog roba! (FOTO)

Kad se naljuti, može da me istuče maljem, štapom, motkom - kaže nesrećni Dragoje Droca

Iznad sela Šipova u brdima živi Dragoje Droca, rob Zmaja od Šipova, učesnika rijalitija "Parovi". On ne zna koliko ima godina, a od početka osamdesetih je u zatočeništvu kod Ilije Grahovca. Njegova ispovest za "Kurir Stars" je potresna. 

Evo šta kaže Zmaj o optužbama da zlostavlja svog roba! (VIDEO)

Dragoje je rođen u Vincu, a otac Milinko koji je bio siromašan, dao ga je, navodno, Zmaju u zamenu za kobilu. Ne seća se kada je to tačno bilo, ali zna da je plakao i da mu se nije išlo od kuće. Majka mu je na porođaju umrla.

Zmaja u Šipovu svi veličaju, a o Dragoju izbegavaju da pričaju. Samo kažu da je dobar čovek. Osim Ilije, sa njim se viđa i čobanin Miroslav Ivetić, koji je za to plaćen. Na planini Sinjakovo, udaljenoj deset kilometara od glavnog puta, nalazi se kućica u kojoj stanuje Droca, gde mu društvo prave tri psa i krave.

Čobanin priča da je Dragoju tu lepo i da Zmaj brine o njemu.

- Ja sam bez porodice. Umrli su mi otac, majka, sestre i braća. Imam samo jednog živog brata u Brčkom, ali ne mogu da odem kod njega jer su mi dokumenta kod Ilije. Ne znam nikoliko godina imam, mislm da sam rođen 1977. Zmaj me je maltretirao, sada je bolji prema meni. Tukao me je kad sam kriv, a ne znam zašto sam bio kriv. Smeta mu kako čuvam stoku, pa me onda istuče, ali sad je dosta bolji prema meni, ne tuče me toliko često - potresnu priču započinje Dragoje.

Printskrin: Youtube/sipicasmir Printskrin: Youtube/sipicasmir

U dahu nastavlja:

- Spavam ovde na brdu, a Ilija se ponaša kao da sam mu rob tako me i naziva. Ne znam zašto je takav prema meni kad sam dobar i sve slušam. Teško mi je što moram ovako da živim. Šta ću kad nemam dokumenta, ne mogu da odem. Nisam toliko gladan, nađem neku hranu ili mi neko donese - tužnim glasom priča ovaj nesrećni momak.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dragoje otkriva šokantan podatak:

- Zmaj me je silovao na njegovom imanju. To je bilo davno. Kaže on meni: ''Hoćeš li biti dobar?'', ja kažem da hoću jer ako ne budem dobar, svašta može da se desi. 

Zmajev rob za kraj dodaje:

- Ilija treba da ima dobro srce prema meni, ali nema! Kad se naljuti, može da me istuče maljem, štapom, motkom! Nekad me udari šakom u leđa, nekad nogom u gu*icu, ma sa čim god i gde god stigne. Hoću da me spasete odavde, ali ne znam kako će stoka bez mene. Ja bih voleo da me on sam pusti, bez televizije i policije - molio je Droca za pomoć.

(Telegraf.rs/Kurir Stars)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    20. maj 2015 | 12:35

    Ova se priča proteže još od početka rijalitija. Nije mi jasno da do sada niko nije priveo "čuvenog " zmaja u policiju, da se ispita ceo slučaj u vezi sa ovim jadnim čovekom. Niko ne reaguje, a u medjuvremenu neandertalac ima svoj šou. Jadno.

  • Sunce

    20. maj 2015 | 14:08

    Da li je moguće da doživimo kao narod ovoliku bruku i sramotu?! Narod glasa za ljude koji su sa mentalinim poremećajem i umnim količnikom ispod 70?! Zabavljaju se uz ovakvu vrstu programa i ovakve ljude, a posle se pitaju zašto ljudi nisu smešteni u primerenim ustanovama. Epa dragi moji sami smo kao narod krivi za sve što nam se dešava, zašto bi neko hapsio i privodio ove ljude ako se narod njime oduševljava i glasa za njih? Osoba koja je bar malo razumna shvatila bi da je Zmaj ili kako se već zove poseduje psihopatske karakteristikre koje su jako uočljive. Čovek je pun agresivnosti, asocijalan je i naravno prikrivenog antisocijalnog ponašanja. Srbijo probudi se!!!

  • Srdjan

    20. maj 2015 | 13:09

    Kad pogledas facu ovog zmaja dodjes do zakljucka da je debil....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA