DRAGAN NIKOLIĆ PONOVO SAMOSTALNO DIŠE: Slavni glumac skinut sa aparata

Kako pišu beogradski mediji, glumac je posle narušenog zdravstvenog stanja hitno primljen na intezivnu negu

Čuveni glumac Dragan Nikolić prebrodio je zdravstvenu krizu i počeo je samostalno da diše, piše "Alo". Kako navodi ovaj list, on je trenutno na intenzivnoj nezi i skinut je sa aparata.

 

Direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić potvrdio je za "Kurir" da se slavni glumac nalazi u Urgentnom centru u teškom zdravstvenom stanju, ali mu se srećom oko 23 sata stanje poboljšalo.

 

- Njemu je nedavno urađena operacija debelog creva i bio je pušten kući, ali se pre nekoliko dana vratio u bolnicu zbog temperature i problema sa plućima. Pošto je bio u kritičnom stanju koristio je respirator za disanje, ali srećom večeras mu je stanje poboljšano. Odvojen je od aparata za disanje, komunikativan je i oseća se bolje - rekao je Ristić.

 

Poznati glumac već duže vreme boluje od teške bolesti.

 

Glumca je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.

 

Dragan Nikolić je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom.

 

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

 

Kako piše "Informer", glumcu se zdravstveno stanje pogoršalo u sredu i on je hitno prebačen u šok sobu u Klinički centar Srbije.

 

- U sredu posle podne naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je konzilijum lekara odlučio da ga hitno smesti u šok sobu, što je odmah urađeno. Draganu je odmah urađen rendgen pluća, uzeta mu je krv za kompletne analize i priključen je na monitoring koji će mu sve vreme pratiti rad srca. Terapija koju je primao je dodatno pojačana, ali se i dalje oseća veoma loše. Bukvalno se bori za život - rekao je prijatelj glumca.

 

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

 

Milena Dravić, supruga Dragana Nikolića, redovno posećuje svog muža. Tokom jučerašnjeg dana nije bila raspoložena za razgovor.

 

- Ne mogu zaista da pričam, u velikoj sam gužvi. Razumite me - poručila je glumica.

 

(Telegraf.rs/izvor: Alo!", "Blic", "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. maj 2015 | 23:03

    Ne daj se Prle!

  • ***

    22. maj 2015 | 00:51

    Samo je jedan Dragan Nikolić. Želim da mu Bog pomogne, i da još dugo ostane sa nama, a Mileni da da snagu da izdrži, sada kad mu je jako potrebna.

  • Sarajevo

    21. maj 2015 | 23:18

    Veliki covjek i glumac,izdrzi Prle!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA