ŠOK U PAROVIMA: Tijana trudna, Gastoz otkrio šta mu je ona sve radila u WC-u! (FOTO)

Učesnici rijalitija "Parovi" izvređali su se nakon starletine izjave da nosi Nenadovo dete

  • 14

Produkcija rijalitija "Parovi" poslala je Nenada Marinkovića Gastoza u izolaciju nakon vulgarnih izjava. Tijana Ajfon rekla je da misli da je trudna, što je njega navelo da iznese detalja njihovog seksa.

IGOR X PONOVO U "PAROVIMA": Ovako je Ružica reagovala na njegov povratak u rijaliti (VIDEO)

Učesnici "Parova" započeli su raspravu nakon što je Tijana iznela sumnje da je u drugom stanju i da nosi Gastozovo dete.

Foto: Facebook/Little Mermaid Foto: Facebook/Little Mermaid

Mislim da sam trudna. Malo sam se ugojila i kasni mi već desetak dana. Čekam da mi produkcija da test. Jedini mogući otac mog deteta je Nenad. Nadam se da ako sam trudna da mi dete neće ličiti na njega. Da neće biti tako gadno, da izgleda kao Šrek - rekla je starleta.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Gastoz joj nije ostao dužan, pa je Nenad odmah odgovorio sa uvredama:

- Kada smo imali seks u tuš kabini svr**o sam joj u usta. Tako da ako može da se zatrudni tako, onda je trudna. Spavali smo još dva puta pod tušem i jednom u krevetu, tada sam joj svr**o na guzi. Prvi put je progutala, nije pljunula - nakon ove Gastozove izjave, Tijana mu je rekla da je najgora osoba koju poznaje, a produkcija ga je poslala u izolaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    25. maj 2015 | 11:59

    Ne znam sta reci za tu seljacinu,koja dolazi iz svetske metropole,Pariza,a ne zna srpski jezik.Ko je taj Gastoz da toliko omalovazava zene?Sram ga bilo,muskarcina,iznosi sta je on radio jednoj devojci.Sta zamislja?Boze,pitam se ko moze takvog krwtena da voli i bude zaljubljen,pored tolikog gazenja zenskog roda.Fuj!

  • Coa

    25. maj 2015 | 12:23

    Ljudimoji zar nivi ni produkcija nevidite da je taj seljacina dno,!

  • Dusa <3

    25. maj 2015 | 12:10

    Stvarno je ovaj Nenad dno pa ako si imao odnos s njom,neka to ostane izmedju vas,a ne iznositi ovako nesto. Vjeruj dzentlmeni su u modi a one ovako. Duj Nenade fuj!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA