TUČA U PAROVIMA: Pomahnitala Mimi Oro udarala Šaviju u glavu! (FOTO)

- Ti si nesposobna, bolesna i jadna si cela - vikala je Mimi a zatim napala Natašu

  • 10

Sukobima u rijalitiju "Parovi" nema kraja. Na tapetu ukućanki, već neko vreme je Nataša Šavija, na koju je ovaj put žestoko nasrnula Mimi Oro.

Dok je nekoliko takmičara sedelo u dvorištu, Šaviji je bilo hladno pa je zatražila duksericu od Veljka Dabetića. Međutim, Mimi kojoj se svideo menadžer, popila je malo više, pa je zbog ljubomore nasrnula na Natašu.

Prinskrin: TV Hepi Prinskrin: TV Hepi

- Ti si nesposobna, bolesna i jadna si cela - vikala je Mimi, a onda je ustala stavila Nataši duksericu preko glave i počela da je udara. Šavija je tada udarila o ivicu klupe glavom.

Printskrin: TV Hepi Printskrin: TV Hepi

Filip Đukić, Ružica Veljković i Jovan su sedeli za stolom i gledali, ali nisu ustali da zadrže Mimi i zaštite Natašu. Oni su samo u jednom trenutku rekli Oro da prestane, jer će joj polomiti vilicu, na šta je Mimi odgovorila:

- Njoj je hladno i morala sam da je ugrejem - rekla je starleta, nakon čega je Nataša ustala i pozvala produkciju da je zaštiti.

Prinskrin: TV Hepi Prinskrin: TV Hepi

Kasnije se čulo kako Mimi udara još jednu osobu, međutim kamera je snimala dvorište, pa nismo mogli da vidimo ko je zasmetao starleti.

Mimi Oro je nakon nedoličnog ponašanja prebačena u izolaciju.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA