DŽAJINA ĆERKA IZAZVALA UDES: Povređeni žena i dete?

Sanja Džajić je u nedelju svojim automobilom marke BMW udarila vozilo u kojem su se nalazile žena i dete koje su zadobile lakše povrede

  • 3

Sanja Džajić, starija ćerka Dragana Džajića je, kako navodi list "Alo", u nedelju u Beogradu je navodno izazvala udes u kojem su povređene žena i njena ćerka!

Nesreća se dogodila u ulici Dragoslava Srejovića u Beogradu, kada je Sanja svojim automobilom "BMW 116" otpozadi udarila u vozilo ispred nje, u kojem su bile majka i ćerka. Od udarca oba automobila su oštećena, a žena i devojčica su zadobile zadobile povrede, pa su prebačene u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć. Devojčicu su lekari potom uputili na dalje lečenje u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema nezvaničnim informacijama, majka i ćerka su zadobile lakše povrede, a kako navodi "Blic", policija je protiv Sanje Džajić podnela krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, za šta je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Ukoliko se proceni da je Sanja udes izazvala iz nehata, mogla bi da se suoči sa novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

Sanja Džajić, Dragana Džajić Foto: Facebook/dzajicsanja

(Telegraf.rs/izvor: Alo, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila2

    27. maj 2015 | 15:51

    Kazne su uvek samo zaprecene, a nikada odlezane. Naravno da je iz nehata, dok je gledala u pametni telefon nije videla nikoga ispred sebe, nikada ona inace ne bi udarila u zenu i dete, nije se nadala bre telefon je kriv. A kaznu ce platiti brizni tatica jer u zatvor sigurno nece ici, ipak je to Dzajina cerka!

  • Danijel Delije Sever

    28. maj 2015 | 09:05

    To je moglo svakome da se desi !

  • Andjelija

    27. maj 2015 | 21:46

    @MILAN NE BIH NISTA DODALA! SVAKA KONSTATACIJA NA MESTU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA