ON PLAČE ZBOG NJE, SADA ĆE PLAKATI JOŠ VIŠE: Evo šta je Gastozu poručila bivša devojka! (VIDEO)

- Zvali su i mene u rijaliti, nudili su mi velike pare, ali ne želim da uđem - rekla je Marija Jakovljević

  • 31

Ne prođe dan a da Gastoz u "Parovima" ne pomene svoju bivšu devojku Mariju zbog koje je i nekoliko puta plakao, a sada se i ona oglasila i Nenadu baš i neće biti drago kada čuje šta mu je poručila.

ŽESTOKA SVAĐA: Gastoz nasrnuo na Tijanu Ajfon, Šavija sprečila tuču! (VIDEO)

- Neću se udati za Gastoza, on me više ne interesuje. Znam da je bio s nekoliko devojaka u vili, ali ne zanima me ni Šavija, ni Tijana, ni Maca!To je njegov život. Zvali su i mene u rijaliti, nudili su mi velike pare, ali ne želim da uđem - izjavila je Marija Jakovljević koja se prošle godine vratila iz Francuske i sada živi u Beogradu.

Ona kaže da nema šanse da se pomiri sa Gastozom.

- Tri godine sam živela s njim u Parizu, rastali smo se pre godinu dana i od tada nemam kontakt ni s njim ni s njegovom porodicom. Jednostavno, ne bih volela da me više povezuju s njim. Želim mu sve najbolje u životu - zaključila je Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poznavalac

    27. maj 2015 | 13:06

    Poznajem Nenada iz vrtica. Oduvek je bio zeljan paznje, glupirao se i bio bez kontrole. Ostavio ga je otac i nije ga priznao, majka mu je bila u Parizu dok je on spavao kod jednog,drugog,treceg drugara, a o njemu se starala baba... Posle osnovne je otisao u Francusku, sta tamo radi ne znam, ali danas je to sto jeste (a ne znam sta je), ''poznat i popularan'' u ovoj moralno paloj sredini. Dok ova Marija, i nju poznajem. Devojka je stvarno lepa i zgodna i sve stoji, ali i ona je ''pacijent'' u glavi, klasicna beogradjanka iz blokova (blok kod Sava centra, tu zivi). Glupo je sto ovi ljudi uopste imaju medijski prostor, nemam nista protiv njega licno ali njega u Svilajncu osim pet drugara, niko ne smatra za ozbiljno, nego za budaletinu. Pozz

  • Mr.Hide

    27. maj 2015 | 12:28

    Prelepu devojku je izgubio

  • Mirjana

    27. maj 2015 | 15:36

    Ona je kao neko slatko tršavo kučence sa tuznim okicama i deluje tako nevino i slatko. Medjutim, kad progovori u stilu beogradskih *blejačica* sve u vodu pada. Čemu se ona smeje...i kakvi su joj komentari uz sav ulični žargon poput_ *brate*...katastrofa. Pa i jesu jedno za drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA