KAKO SI, POBOGU, OVO URADIO?! Neverovatni trik oborio publiku s nogu! (VIDEO)

Mađionićar Džimi Rejven je šokirao gledaoce svojim nastupom u emisiji "Britain's Got Talent"

  • 7

Kao i prethodni put, mađioničar Džimi Rejven je svojim nastupom oduševio sve u britanskoj verziji emisije "Ja imam talenat"!

Svi su prevrtali očima kada je rekla šta će pevati, a 15 sekundi kasnije ona ih je oduvala iz stolica! (VIDEO)

Međutim, Rejven je sad otišao korak dalje, i izveo je nešto što je sve ostavilo bez teksta. Prvo je pitao članicu žirija Amandu Holden da mu kaže prvu reč koja joj je pala na pamet, a ona je odgovorila: "Ovo će biti interesantno, ali to je helikopter".

A onda je usledio šou za pamćenje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagoda

    28. maj 2015 | 18:46

    Sve neki mađioničari komentarišu, a gdje ste vi onda, što se ne bavite ovim poslom ako ste takve pametnice. Zavist na nivou, katastrofa, kakvi ste ljudi. Kako god, radi dobro svoj posao, kako zna i ume, glupo je i komentarisati za Helikopter, kao da je znao šta će ona reći al ajd, a i da je znao, stvrno mala stvar parkirati ga u studio, nije se rodio ko je narodu ugodio...

  • fff

    28. maj 2015 | 17:37

    auuu pa ovo je bas prost trik... naravno da je znao raspored te 4 karte... ono kazi stop pa da presecem znaju deca da izvedu, a onda ribica bila u posebnom dzepicu od marame, led je izvadio iz dzepa dok je zamajavao pricom, patiku nisam siguran da li je od starta imao u dzepu, a helikopter su samo uvezli kada su podigli platno... mislim trik je tezak krs realno :)

  • MS

    28. maj 2015 | 17:50

    Patiku je izuo dok je clanici ziria stavljao led u ruku. Vidi se to lepo na snimku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA