ŠOKANTNO OTKRIĆE: Princeza Dajana ubijena zbog odavanja mračnih tajni kraljevske porodice?

Kontroverzni britanski pisac Dejvid Ajk izneo je zaprepašćujuću teoriju

  • 17

Kontroverzni britanski pisac Dejvid Ajk izneo je teoriju da je princeza Dajana, kako kaže, ubijena jer se kao običan smrtnik udala u porodicu nakaza kojima nije htela da popusti. 

Printskrin: Youtube/davidicke Printskrin: Youtube/davidicke

Ajk u svojim bestselerima tvrdi da su Vindzori reptili iz svemira poslati da zavladaju Zemljom. On je uveren da britansku kraljevsku porodicu karakterišu pedofilija i nekrofilija, da najviše vole da otimaju male domoroce iz Kanade i SAD, a onda ih zlostavljaju.

Foro: AP/Tanjug Foro: AP/Tanjug

Ajk, takođe, smatra da se još iz ere predaka kraljice Elizabete sva tela mališana zakopavaju u podrume škotskog dvorca Balmoral. Vindzorima, takođe, kako navodi, nije stran ni satanizam. Okultnim ritualima pripisuje i kraljičin dugi životni vek, kao i izgled koji se gotovo ne menja.

(Telegraf.rs/Aura.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    28. maj 2015 | 22:54

    Stvarno, bre, kraljica nesto ne stari i uvek cila i zdrava.

  • Khalid Ibn Al-Walid

    28. maj 2015 | 21:11

    Ubijena je zbog trudnoce sa Muslimanom i sto bi rodila Muslimana koji bi bio pretedent na britansko prijestolje a to joj nisu mogli oprostiti

  • dex

    28. maj 2015 | 22:28

    polubrat musliman svakako ne bi mogao da bude pretendent na presto, posto se nasledjuje po ocevoj liniji, dakle po princu carlsu, ali bi svakako bilo nezgodno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA