VB: Gole fotke Ave Karabatić (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte kako se učesnica "Velikog brata" obnažena snalazi pred kamerama profesionalnih fotografa

  • 5

Hrvatska starleta Ava Karabatić, koja se u rodnoj zemlji proslavila po brojnim "biserima" i neobičnim izjavama, ušla je sa još 14 poznatih ličnosti u kuću "Velikog brata" i odmah je zapala u prvi plan. Atraktivna Splićanka je već prve večere "završila" u krevetu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, gde su ovo dvoje mladih ljudi razmenjivale nežnosti.

Da podsetimo, Ava je početkom prošle godine snimila provokativni editorijal za "Plejboj", gde je pokazala kakvim atributima i oblinama raspolaže.

Ona je tada istakla da je uživala kada je pozirala za najpoznatiji muški magazin jer je zamišljala da je u nekoj bajci. Kako kaže, "Plejboj" je sanjala od malena. Polivali su je mirisnim uljem kako bi bila što senzualnija i opuštenija, a imala je i malu nezgodu kad se okliznula i pala u bazen, baš kad je uspela da zauzme savršenu pozu.

Ava već ima iskustva u rijaliti šou-programima, pošto je u učestvovala u hrvatskom izdanju "Farme", kao i u "Survajveru". Starleta je svoje čari pokazala nekoliko puta u najekstremnijem rijalitiju.

Pogledajte video-snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA