FENOMENALNA ONE REPUBLIC ŽURKA: Vi Srbi ste prelepi, vratićemo se u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Popularni sastav je u "Kombank areni" nastupio pred 6.000 fanova i dvosatnim koncertom oduševio publiku

  • 6

Američki bend "One Republic" prvi put je gostovao u Beogradu, i pred oko šest hiljada ljudi u "Kombank areni" održao je sjajan koncert.

Krajnje kreativan, skoro dvosatni nastup petorice momaka iz Kolorada oduševilo je prisutne, koji su im uzvratili energijom, praćenu aplauzom i ovacijama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nastup je počeo pesmom "Light It Up", posle kog je usledio jedan od največih hitova "Secrets".

- Beograd je jedan od najlepših gradova u kom smo bili - rekao je frontmen Rajan Teder, pozdravljajući potom prisutne na srpskom jeziku: "Hvala, volimo vas, stvarno".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A da bi prikazali koliko im se svidela naša prestonica, napravili su simpatičan video snimak njihovog obilaska Beograda, koji je pušten tokom izveođenja hita "Good Life" sa drugog albuma.

- Znate, rekli su nam prošle godine da je Beograd mesto sa najlepšim ljudima na svetu. I kad smo došli i počeli da se šetamo, zapitali smo se: da li je moguće da su svi ovako lepi? Toliko ste lepi da je to glupo! Da me ne shvatite pogrešno. Planiramo da se vratimo! I tad ću nadam se da budem obrijan - oduševio je "Arenu" harizmatični Rajan, koji inače svira više od deset instrumenata.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na klaviru, u maltene "akustik" varijanti izveden je singl koji ih je lansirao u društvo najpopularnijih svetskih bendova, "Appologize".

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Publika je gromoglasno pozdravila njihovu najpopularniju pesmu sa albuma "Native", “Counting Stars", koja inače, na VEVO kanalu benda, ima više od 810 miliona pregleda i ta cifra je u konstantnom porastu.

Slično je bilo i sa "Love Runs Out", a odlična svirka završena je fantastičnom verzijom hita "If I Loose Myself".

A video posted by(@ninadespotb) on

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajda

    7. jun 2015 | 08:24

    Nema komentara? Normalno, a da su u pitanju neke Cece Mece, Goce, Ace,???

  • Ana

    7. jun 2015 | 13:02

    FENOMENALAN KONCERT!!! ODLIČNI MUZIČARI, SUPER SHOW... TREBA NAM ŠTO VIŠE OVAKVIH KONCERATA

  • Draganica

    7. jun 2015 | 16:46

    Najbolji koncert na kom sam bila, bez preterivanja!! Hvala vam i na ovako divnom clanku, mnoge novine su ih samo spomenuli, kao preko one stvari...a kada se govori o Parovima ili slicnom debilizmu, to su memoari u pitanju...jos jednom, hvala One Republicu, sjajni momci, zaista!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA