Severina trudna sa malim Kebom? (VIDEO)

Prvo svadba, pa prinova - pevačica i sportski menadžer uskoro postaju roditelji?

  • 16

Severina Vučković i Igor Kojić će navodno uskoro stati pred oltar, a glavno pitanje ovih dana jeste - da li je Severina trudna?

Severina i Igor kao Hurem i Sulejman (FOTO)

Razloga za verovanje da će uskoro na svet stići "najmlađi Keba" sve je više, a u prilog ovoj pretpostavci ide i podatak da je lepa Seve nedavno šokirala sve kada je budućeg "svekra" Dragana Kojića Kebu, tokom njegovog gostovanja u emisiji "Amidži šou", nazvala "dedom"! Da li je popularna Splićanka ovim nagovestila da porodica neće dugo čekati na prinovu te da će Kebine molitve da dobije unuče biti uslišene, otkrićemo uskoro...

Evo šta je Seve rekla Kebi:

Obzirom da ljubavna priča Severine i petnaest godina mlađeg Igora iz dana u dan biva sve čvršća, barem ako je suditi po zajedničkim slikama koje redovno objavljuju na društvenim mrežama, a da se uveliko šuška i kako će golupčići na jesen stati pred oltar, čini se da će razloga za duplo slavlje itekako biti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serlok

    11. jun 2015 | 11:29

    Seve ce fakticki imati sina,sa nekime ko joj moze biti sin. Dakle,u isto vreme imace i muza i dete,a muz ce u isto vreme biti i otac,i sin,i brat.

  • Ja

    11. jun 2015 | 13:10

    Posle ni njemu nece dozvoljavati da vidi dete........

  • Marko

    11. jun 2015 | 10:23

    Keba kraba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA