ŠOKANTNO: Zmaj pucao u brata, posle "Parova" ga čeka suđenje!

Zmaj je iz kubure pucao u brata Rajka, a suđenje u Mrkonjić Gradu je odloženo za jesen

  • 54

Jedan od ljubimaca gledalaca Zmaj od Šipova, juče je napustio "Parove", kako bi se pojavio na suđenju u Mrkonjić Gradu, zbog optužbe da je pucao u svog brata Rajka!

DIJAMANTSKA VAGINA: Evo šta je Ružica otkrila o svom međunožju!

O čemu se u stvari radi, objasnio je advokat Ilije Grahovca, Duško Tomić.

- Na ovo ročište Zmaj je došao iz Beograda, a njegov brat iz bolnice iz Banjaluke gde je operisan zbog karcinoma. Moj klijent Zmaj se tereti zbog pucanja iz trofejnog oružja od pre tri godine i malog incidenta sa njegovim bratom. Očekivao sam da će danas biti povučena optužnica jer dokazi su nikakvi jer tu i nema nikakve krivične radnje. Pucanje iz stare kubure nije krivično delo, a sukob s bratom koji je moj klijent imao i koji je rezultovao lakim telesnim povredama, takođe nije krivično delo jer su braća jedan drugom oprostili. Ali, tužilac se nije pojavio i ročište je prolongirano za jesen – izjavio je Tomić koji je dodao da se Zmaj odmah vratio u "Parove".

Foto: Happy TV Foto: Happy TV

(Telegraf.rs/izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo

    13. jun 2015 | 12:25

    Ne mogu da verujem da ljudi u njemu ne prepoznaju bolest. On je verujte mi za lecenje.. Nema tu glume ni malo, ustvari ima ali onda kad je miran.. Ja ne bi smeo da prespavam u njegovoj blizini!

  • топлистанадреалиста

    13. jun 2015 | 12:45

    Ради се о обичном психопати! Уживајте у "програму" браћо Срби, мало гледајте "змаја", мало брену, шабана и цецу.... то су идоли генерација и није ни чудо што нестајемо!

  • Марко

    13. jun 2015 | 12:16

    Ко гледа овог, морам тако да кажем најпростијег и најглупљег човека ког сам икада видео, ја разумем да телевизија гледа своје интересе и зараду, али мислим да је ова емисија велика срамота за Србију...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA