IZGUBILA SAM DVE BEBE POSLE UŠĆA: Šokantna ispovest Jelene Karleuše!

- Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja to Srbiji nikad neću oprostiti - napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

  • 80

Na drugu godišnjicu njenog koncerta na Ušću, Jelena Karleuša je na svojoj Fejsbuk stranici objavila emotivno otvoreno pismo u kojem je iznela nekoliko nepoznatih detalja iz svog privatnog života, koji su šokirali njene fanove! 

KARLEUŠIN VRELI PESAK BELI: Bujnu JK svako želi! (FOTOGRAFIJE)

Otvoreno pismo Jelele Karleuše prenosimo u celosti:

Printskrin: Facebook/jkdiva Printskrin: Facebook/jkdiva
Printskrin: Facebook/jkdiva Printskrin: Facebook/jkdiva
Printskrin: Facebook/jkdiva Printskrin: Facebook/jkdiva

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    15. jun 2015 | 14:11

    Jelena, iskreno mi je žao ako je to istina. Međutim, ti si javna ličnost, a svojim ponašanjem izazivaš i pozitivne i negativne komentare i događaje. Ako ne možeš da se nosiš sa pritiskom, ne bavi se estradom. Molim te, ne pravi od sebe mučenicu, a ni sveticu, ti nisi ništa od pobrojanog.

  • Ana

    15. jun 2015 | 15:24

    Zeno, prestani da izvrces stvarnost. Ta bolesna potreba da izokreces stvarnost, da se macujes i dokazujes suprotno te je i dovela do samounistenja. Krucijalno pitanje na koje ne dajes odgovor je zasto si nezadovoljna i ocajna najavila reprizu koncerta za sutradan, ako je sve bilo tako bajno i sjajno kao sto tvrdis? Prvi pit cujem da je na nekom "svetskom spektaklu" crkla tehnika. Prestani da zivis u lazi, prestani da dokazujes da si nesto vise od onoga sto jesi i bice ti bolje. Zdravlje ti nije narusila Srbija vec ti sama sebi, blesnom ambicijom i i zivljenjem u svom svetu da si nesto vise no sto jesi. Besomucno si se reklamirala pre koncerta, najavljivala cudesa, imala si medijski prostor. Kad nije ispalo onako kako si ti zamisljala da ce biti, krivi su ti svi, samo ne ti. Kad budes pronasla uzork u sebi, tek tad ce ti biti lakse i bices srecnija. Shvati da ne mozes biti voljena na silu.

  • Kole

    15. jun 2015 | 15:28

    Lincovana si bila jer si se ti i tako odnosila prema drugima. Prema tome sama si ubila bebe. Ne okrivljuj Srbiju. Kao trudna zena trebala si da se povuces totalno i odmarati u Turskoj i brinuti za porodicu. A ne skakati po binama i kaciti se sa svima. Osipala paljbe po svima i sad ti drugi krivi za gubitak bebe. Bezobraznice jedna. Drugi ti sada krivi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA