Robi Vilijams stigao u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Popularnog pevača sačekalo je pet kombija na aerodromu "Nikola Tesla"

  • 8

Svetski superstar Robi Vilijams, koji će sutra održati veliki koncert na Ušću, doputovao je oko 17 časova danas  na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Sačekalo ga je pet kombija na VIP izlazu, a obožavalaca nije bilo. Oni koji žele mnogo duže da ga vide i čuju, svakako će biti sutra na Ušću, a organizatori očekuju više od 30.000 ljudi. Poznata je satnica spektakla.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Vrata koncertnog prostora biće otvorena već u 18 časova. Program počinje u 19.30, a bendu "Perpetum Mobile" gostovaće Bojana Stamenov i finalisti "X Factora". Svetski poznati "2 Cellos", koji će u petak 19. juna održati koncert u Sava centru, biće i deo spektakla na Ušću. Izaći će na scenu u 20.45 i na violončelima izvesti "Prodigy" hit "Voodoo People". Robi Vilijams se očekuje na bini nešto iza 21 čas.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Ulaznice se prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona.  Karte za Parter B koštaju od 3.990, za Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit rasprodat.

Ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno, za šest do 12 osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA