MIMI ORO OTKRILA SVE TAJNE SRPSKIH FUDBALERA: "Orlovi" mi šalju svoje gole slike i pišu šta bi mi radili u seksu! (FOTO)

- Da sam bila sa deset odsto onih koji su mi slali golišave fotografije i lascivne poruke, daleko bih dogurala - tvrdi Mimi

  • 8

Nakon što je izbačena iz "Parova", starleta Mimi Oro je nastavila da se bavi svojom omiljenom temom - fudbalerima, i kako kaže, nije ni čudo što reprezentativci Srbije (oni stariji, iz A tima) nisu fokusirani na utakmice jer stalno muvaju nju i njene koleginice! 

BEZ SEKSA SAM 4 MESECA: Mimi Oro otkrila najveću prevaru u "Parovima"! (FOTO)

- Da sam bila sa deset odsto onih koji su mi slali golišave fotografije i lascivne poruke, daleko bih dogurala. Dosadno im je u karantinu, pa se dopisuju s devojkama. Meni su neki od njih pisali u porukama šta bi mi sve radili tokom seksa. Dobijala sam i te slike na kojima su goli i kada sam videla čime raspolažu, nisam pala u nesvest. Nemaju baš šta da pokažu, nisu uspeli da me oduševe - kaže Mimi i objašnjava zašto ipak nije bila ni sa jednim reprezentativcem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Spopadali su me i na splavovima, ali fudbaleri nisu moj tip, više volim košarkaše jer su gabaritniji i masivniji.

Naravno, ona nije propustila priliku da prokomentariše izjavu Nataše Šavije koja je rekla da će oralno zadovoljiti "Orliće" ako pobedena Svetskom prvenstvu.

- Pričala sam sa "Orlićima" i oni su mi rekli da sa Natašom ne bi brisali ni pod. Nemaju lepo mišljenje o njoj. Narušava im ugled. Ko zna kako i pod kojim uslovima je bila sa Ljaljićem, Tošićem, Sulejmanijem i Smiljanićem, ali je glupo da "Orliće" uzima u usta. To je loše za njih, narušava im ugled, pravi im antireklamu - zaključila je Mimi Oro.

Foto: Facebook/ Milica Mimi Zivanovic Foto: Facebook/ Milica Mimi Zivanovic

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA