Opšte veselje na "Arsenalu" uz S.A.R.S, "Pušenje", "Brkove" i Blažu! (FOTO) (VIDEO)

Oko 6.000 posetilaca uživalo je druge večeri na festivalu u Kragujevcu

  • 0

"Arsenal fest" je druge večeri, u inat kiši koja je prethodno padala čitav dan u Kragujevcu, privukao oko 6.000 posetilaca koji su uživali u nastupima "Brkova", S.A.R.S.-a, "Zabranjenog pušenja", "Blaže i kljunova" i brojnih drugih izvođača. 

Zagrebački "Brkovi" i njihov frontmen Šemso priredili su u petak turbo-folk-pank šou masi na Main Stage-u raspalivši set hitova kakvi su "Nisam ja za tebe", "Mala", "Švaler", "Opasno se drogiram"...

POPADAĆETE OD SMEHA: Urnebesni blamovi pevača "Brkova"! (FOTO) (VIDEO)

- Kad sam u Srbiji, ja sam sretan, ništa mi više ne treba - poručio je u jednom trenutku Šemso, koji je energičan i otkačen nastup završio u donjem vešu!

ARSENAL FEST: "Hladno pivo", "Babe" i "Kelti" oterali kišu iz Kragujevca! (FOTO) (VIDEO)

Šemso se vratio na binu i za nastup prijatelja iz S.A.R.S-a, priključivši se u duetskoj "Ti, ti, ti". S.A.R.S je, za svaku pohvalu, propisno osvežio i ispretumbao set listu, a pored udarnih favorita poput "Lutke", "Perspektive" odličan prijem su imale i pesme sa novog albuma – uvodna "Ostrvo pusto", "Proleće" i, pogotovo, ubedljiva balada "Neka te kraj mene".

Da sjajna zabava potraje skoro do zore na Main-u pobrinulo se "Zabranjeno pušenje". Zagrejao se, kako voli frontmen Sejo Sekson da kaže, Vembli odmah od uvodne "Pos’o, kuća, birtija", a onda je usledio uobičajen kolaž neprolaznih pesama iz svih faza benda. Posebna simbolika – "Jugo 45" u Kragujevcu.

Foto: Zoran Lazarević Lucky Foto: Zoran Lazarević Lucky

Ništa manje od spektakla nije se očekivalo ni od "Inspektora Blaže i Kljunova". Izašao je na "baštensku binu" u Elvis Prisli stilu, da bi zaređao svoje "nacionalne mega hitove" poput "Dole, dole", "Disko miks", "Dule Savić", "Šumadijski tvist"...

Foto: Teodora Ćirić Foto: Teodora Ćirić

Za "Lepa si Pamela" tražio je od prisutnih da se čuje "od Kragujevca do Kalifornije", aludirajući na hit "Pamela" američkog sastava "Toto" koji u utorak 30. juna nastupa u beogradskoj Kombank Areni. Nastup u krcatom Gardenu Blaža je završio klasikom "YU grupe" - "Čudna šuma".

Evo kako su "Brkovi" zvučali na "Arsenalu":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA