Evo šta vam je šokirani Gastoz poručio posle pobede u "Parovima"! (FOTO)

Nenad, kojeg je po izlasku iz rijalitija sačekala majka, koja je samo zbog njega doputovala iz Pariza, otkriva kojoj učesnici će dati deo novca od nagrade

  • 22

Nakon što je sinoć pobedio u "Parovima", iznenađeni Nenad Marinković Gastoz kaže da nije očekivao trijumf, i otkrio kako će potrošiti nagradu od 40.000 evra.

Pobesneli Zmaj se potukao sa Gastozom, obezbeđenje ga jedva odvuklo! (FOTO)

Kada vidite kakav je Zmaj neverovatan poklon dobio od produkcije "Parova", bukvalno ćete pasti na zadnjicu! (FOTO)

Gastoz je bio šokiran nakon što je osvojio prvo mesto, jer, kako kaže, nije verovao da ima šanse za pobedu.

Parovi 2015, Gastos pobeda

- Očekivao sam treće mesto, zato što sam imao bubicu nula-tri, moj broj u tabeli bio je nula-tri, tako da sam i očekivao nula-tri. Moja očekivanja su nadmašena - rekao je Nenad i zahvalio se svojim navijačima, koji su bili od samog početka uz njega.

- Za pare ću lako, 4.000 evra ide Matoroj, zato što sam se zakleo u majku da ću joj te pare dati. Ona je najjači lik u kući, mislio sam da će ona pobediti - priča Gastoz.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Daće Bog da već jednom osnujemo svoju kafanu, svoj restoran. Imam mnogo klijenata koji vole i mene i moju majku, mi smo veliki ugostitelji i ljudi - navodi Nenad, koji kaže da je dobar čovek zbog svoje majke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nemam devojku, ali bivšoj devojci bi poželeo sve najbolje, da bude srećna - napominje Gastoz i dodaje da se za pomirenje sa njom ne pita samo on:

- U jednu ruku bih jako voleo, a u drugu ruku bih je podržao, zato što sam saznao da ima novog dečka. Svaka čast tom dečku koji je uspeo da osvoji najvredniju devojku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Gastoza ipak priznaje da postoji devojka koja mu je privukla pažnju i koja mu se dopala.

- Postoji jedna mala, nije Maca, nije Tijana, ni Šavija. U mom srcu postoji samo jedna žena, ali su počela da se razvijaju osećanja ka drugoj osobi, pa videćemo - objasnio je Marinković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(N.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA