TOP LISTA: Ovo su najtraženije domaće pesme - Tropiko, Mika i Leksington (VIDEO)

JAT radio je objavio Top listu najslušanijih i najtraženijih domaćih pesama, po izboru slušalaca

  • 0

Prema mišljenju slušalaca, JAT radio je formirao TOP listu najslušanijih i najtraženijih domaćih pesama u junu. Na samom vrhu su se našli Tropiko, Mika Kostić i Leksington.

Najslušanija pesma u junu je najnoviji singl Tropiko benda "Bićeš moja", koji je za kratko vreme našao put do publike. Pema je sa novog albuma popularnih momaka, koji i dalje drže status jednog od najboljih klupskih bendova, a spot već ima preko milion pregleda na Jutjubu.

Veliko, ali i očekivano iznenađenje, je Mika Kostić, koja se sa svojim hitom "Mali" našla u zlatnoj sredini. Pesma je očigledno, što se slušalaca Jat radija tiče, ubedljivo najveći letnji hit od svih pesama s Pinkovog festivala.

Na trećem mestu je Leksington bend, koji je nedavno održao prvi solistički koncert u Beogradu i proslavio jubilarnih 10 godina karijere. Sa velikim hitom "Potraži me", u čiju je promociju uloženo puno i koji na Jutjubu ima preko 11 miliona pregleda, nije čudno što su se našli među najslušanijima na "Jatovoj" top listi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA