KONCERT ZA PAMĆENJE: Anastasija priredila nezaboravan doživljaj fanovima! (FOTO)

- S obzirom da je prošlo 16 godina od mog koncerta u Beogradu, ovo je moje mesto iz snova - rekla je pevačica

  • 4

Pevačica Anastasija je još jednom potvrdila da je energična žena, i to na koncertu koji je održala u Beogradu. Bez obzira njen nastup u  "Kombank areni" nije bio toliko posećen (procenjuje se da je bilo oko 3.000 ljudi), to nije sprečilo svetsku zvezdu da peva baš kao da pred njom stoji 20.000 ljudi.

- Hvala vam što ste došli, drago mi je što vidim sva ta lepa lica - pevačica je pozdravila sve prisutne i dodala:

- Ustala sam rano i poželela da zapevam, ali morala sam da sačekam do večeras - navela je američka pevačica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Koncert je započela pesmom "Left Out Side Alone", a onda nastavila da ređa hitove "Staring at the Sun", "Sick and tired"...

- Znam da ste dugo čekali da me vidite, da budem zdrava, da održim koncert - poručila je publici Anastasija, koja je se dvaputa borila protiv raka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevačica je izvela nekoliko njoj dragih pesama, koje rado peva, a to su "Back in Black" grupe "AC/DC", "Sweet Child O'Mine" benda "Guns N'Roses" i "Best of You" grupe "Foo Fighters".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Anastasija je iz kutije izvlačila pitanja koja su joj postavljali najverniji fanovi, a jedno od njih je bilo "Koja ti je najdraža uspomena sa ove turneje?".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Činjenica da sam se vratila, da radim ono što vilim, da sam konačno pred svojom publikom koja me je dugo čekala, dovoljna je sama po sebi - odgovorila je Anastasija, a onda je usledilo pitanje o detinjstvu, kada je ona ispričala intresantan nestašluk:

- Kidala sam glave lutaka od moje starije sestre, jer bi ih onda ja dobila, pa bi se igrala tako što napravim bolnu - dodala je ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje "Koje joj je mesto iz snova na kome bi volela da održi kocert?", Anastasija je imala odgovor koji je oduševio publiku:

- S obzirom da je prošlo 16 godina od mog kocerta u Beogradu, ovo je moje mesto iz snova - navela je ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Anastasija je otpevala i njenu novu pesmu "Lifeline" za koju kaže da joj podsetnik da je opaka bolest rak nestala, pa je peva svako veče.

Sve vreme se slikala sa fanovima i delila autograme, a devojku iz publike koja je nosila majcu sa njenim likom, popela je na binu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Koncert. koji se završio pesmom "I'm Outta Love", pevačicini fanovi će zasigurno dugo pamtiti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Nastassia Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rax

    2. jul 2015 | 01:37

    Kako mi je zao sto sam trenutno ostao bez para i nisam uspeo da dodjem do Beograda. A tako dugo je cekam:(

  • zloc

    2. jul 2015 | 02:39

    Pa opet više nego što je ona starleta koja pokušava sa peva imala na ušću

  • Ivan

    2. jul 2015 | 18:53

    Slusam Anastasiju i pratim vesti vezane za nju redovno, pre svega odlican vokal ali i jedna divna, hrabra i spontana zena. Uprkos mojoj velikoj zelji nisam otisao na koncert, jer u mom okruzenju nju niko ne slusa i nisam imao sa kim da idem. Nisam iz Beograda tako da nisam imao dovoljno hrabrosti da odem sam, nikada ranije sam nisam isao na koncert, plus bi morao placati prenociste. Naravno, da je u pitanju 'srpska majka', nasao bih 10 njih. Krivo mi je sto nisam otisao ali isto tako krivo za slab odziv, ljudi u Srbiji definitivno ne znaju sta je kvalitet. Vi koji ste otisli, budite zahvalni jer iako nije bilo puno ljudi, ovako vam je atmosfera bila intimnija i svakako ste uzivali, bez obzira na sve. Meni ostaje da gledam snimke sa koncerta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA