PONOVO SAM NEVINA! Maca detaljno opisala kako je izgledao njen seks s bokserom!

- Pred kraj seksa, posle četiri, pet sati rekla sam mu: "Daj da se popnem na tebe i izmenjam poze". Išla je jedna, druga, treća. On me je pitao dokle ću više - kaže starleta

  • 40
Foto: Facebook/senadanurkicmaca Foto: Facebook/senadanurkicmaca

Svesna da prolazi njenih pet minuta slave, Maca Diskrecija koristi svaku priliku da šokira javnost, a sada iscrpno opisuje kako je izgledao njen beskonačni seks sa izvesnim bokserom Dejanom kojeg je upoznala posle izlaska iz "Parova"!

NE MOGU DA SEDIM OD PREVIŠE SEKSA: Maca umalo završila u Hitnoj pomoći!

- Kada sam izašla, prvo sam se seksala dva dana bez prestanka. Posle toga nisam mogla da sednem na nju koliko me je bolelo. Mislila sam da će Hitna pomoć doći po mene, zato što sam bila toliko uspaljena i vlažna. To je strašan osećaj. Bilo je ekstra. Samim tim što je bokser, i očekivala sam da ima veću kondiciju nego ja. Rekao mi je da samo legnem, a on će odozgo na mene. Nije mi dao da se popnem na njega. Pred kraj seksa, posle četiri, pet sati rekla sam mu: "Daj da se popnem na tebe i izmenjam poze". Išla je jedna, druga, treća. On me je pitao dokle ću više. Rekla sam mu da i ja imam snage, bar ovo što mi je ostalo i da ću ga slomiti. Ne mora da znači da je jači ako je bokser. Kazao mi je da će me pobediti u ovoj rundi, a ja sam mu rekla da neće. I, naravno, nije pobedio - priča Diskrecija i nastavlja da otkriva sočne detalje svog seksa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bio je veoma zadovoljan, i baš je mnogo svr*io. S obzirom na to da sam zagorela, iskoristila sam ga. Dobro, i on je mene iskoristio. Zove se Dejan i ima 27 godina, a njegov ima 18 centimetara, ali treba još centimetar, dva da mu bude veći. Ali neće mu više rasti. Kazao mi je da hoće svaki dan da bude sa mnom i da se seksamo non-stop. Rekao mi je: "Mačkica ti je čarobna". Na to sam mu odgovorila: "To je sigurno zato što sam četiri meseca bila bez seksa, pa mi se povratila nevinost, zato je čarobna" - objašnjava Maca

Foto: Tv Hepi Foto: Tv Hepi

Međutim, bosanska starleta ima još jednu neobičnu fantaziju.

- Želja mi je da dok sam u Beogradu ima vatreni seks na Kalemegdanu! Da mi onako priđe otpozadi i dok ja posmatram ušće Save u Dunav, on da odradi posao. Ne bi mi smetalo da se okupe ljudi i da gledaju šta radimo.

- Morala bih da angažujem nekog čoveka da im pre toga oduzme mobilne telefone kako me ne bi snimali - iskrena je Maca.

Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Printskrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

(Telegraf.rs /izvor: Alo, Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scipion

    2. jul 2015 | 14:29

    Што јој је надимак Дискреција кад обавештава народ и кад прдне?

  • @@@

    2. jul 2015 | 11:25

    Ова девојка је за посматрање. Невероватна је њена бестидност!

  • Cacak.....032

    2. jul 2015 | 11:27

    prostakusa....cemu se pametan stidi, budala se ponosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA