ŠAVIJA: Nije lako biti ljubavnica, Gastozu je mali i ružan

- Nikada ne bi imala nešto sa Gastozom van rijalitija, pošto mi lik uopšte ne leži - rekla je pevačica i bivša ukućanka "Parova"

  • 24

Nataša Šavija, bivša učesnica rijaliti "Parovi", rekla je da nije lako biti ljubavnica. U razgovoru za "Informer", ona je navela da joj je najteži periodu u životu bio dok se zabavljala sa fudbalskim reprezentativcem Srbije Zoranom Tošićem.

- Samo jednom u životu san sebi dozvolila da budem nečija ljubavnica. To mi se dogodilo kada sam bila sa Bambijem. Nije to lako, nema nikakvu čar. Ume čak i da boli. Znaš da je to u suštini zabranjeno. Ljudi te osuđuju, a ti ne možeš da se odupreš - rekla je starleta za ovaj dnevni list, i nastavila:

Foto: E. Nalbantjan Foto: E. Nalbantjan

- I Zoran i ja smo u svakom momentu bili svesni da radimo nešto pogrešno, ali su emocije bile jače od razuma. Ipak, dok je trajalo, Bambijeva supruga nije znala da smo zajedno. Ja sam se trudila da sačuvamo tajnu jer nisam htela da ona pati - navela je Šavija i dodala da je bila zaljubljena i da nije mogla da kontroliše emocije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je govorila i o Nenadu Marinkoviću Gastozu.

- Nikada ne bi imala nešto sa Gastozom van rijalitija, pošto mi lik uopšte ne leži. Ne sviđa mi se fizički ni on, ni njegov ku*ac. Obojica su mali i ružni - rekla je Novosađanka i dodala da joj se dopada Aleksandar Požgaj.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    3. jul 2015 | 10:26

    Treba tebe poslati kod moje babe na selo nedelju dana da te ona prevaspita sa lopatom preko ledja da kopas bastu po citav dan,da ti kosa izgori a nokti plasticni da se istope na motici od sunca.Pa kad ti padne na pamet ona stvar da te baba dobro izmlati sa stapom.Za nedelju dana bi bila kao andjeo.

  • Neverica

    3. jul 2015 | 10:22

    Da je hteo da ti da pare od nagrade bio bi najbolji, jel da ?

  • ime-ime

    3. jul 2015 | 08:34

    Prosta devojka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA