SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Čola se sastao sa gradonačelnikom Podgorice i najavio koncert! (FOTO)

Na na platou ispred spomenika Svetog Petra Cetinjskog u prestonici Crne Gore pevač će nastupiti povodom Dana državnosti 12. jula

  • 2

Povodom Dana državnosti Crne Gore, pevač Zdravko Čolić nastupiće na platou ispred spomenika Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici 12. jula.

Pres konferencija povodom koncerta održana je danas u Multimedijalnoj sali KIC-a "Budo Tomović" u Podgorici. Predstavnicima medija su se obratili gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i Zdravko Čolić, koji su prisutne upoznali sa detaljima najavljenog koncerta.

Foto: Nijaz Ramović/PG biro/Promo Foto: Nijaz Ramović/PG biro/Promo

Zdravko je izrazio zadovoljstvo što će posle dužeg vremenskog perioda ponovo nastupiti u Podgorici i iskazao zahvalnost gradonačelniku na inicijativi za organizaciju koncerta koji će biti besplatan za sve posetioce. Čolić je istakao da očekuje da će publika uživati u koncertu i najavio spektakularan provod koji će trajati iza ponoći.

Foto: Nijaz Ramović/PG biro/Promo Foto: Nijaz Ramović/PG biro/Promo

Gradska uprava, pored svakodnevnog rada na povećanju kvaliteta života građana realizacijom infrastrukturnih projekata, planira da u toku ove i narednih godina građanima Podgorice, ali i ostalih crnogorskih gradova, priredi više različitih manifestacija, pre svega muzičkih, kako bi im omogućili sadržajniji i bogatiji kulturni i društveni život.

Foto: Nijaz Ramović/PG biro/Promo Foto: Nijaz Ramović/PG biro/Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA