Vrela Karleuša umalo potopila splav, fanovi plaćali 500 evra za karte! (FOTO)

- Organizator me je obavestio da smo oborili sve rekorde posete. Ipak, ovo je za mene mali prostor iako sam se potrudila da sve izgleda svetski - rekla je pevačica

  • 34

Pevačica Jelena Karleuša je u petak nastupila na jednom od beogradskih splavova i napravila pravu ludnicu, a kako navode organizatori, iako su mesta za stolovima i separeima koštala od 120 do 500 evra, sva su rasprodata nedelju dana unapred!

Foto: Promo Foto: Promo

Fanovi su se odlično provodili uz provokativnu Jelenu i njene seksi plesačice, a pevačica nije krila svoje zadovoljstvo posle dvočasovnog nastupa na splavu "River".

Foto: Promo Foto: Promo

- Drago mi je zbog ovolikog interesovanja, organizator me je obavestio da smo oborili sve rekorde posete. Ipak, ovo je za mene mali prostor iako sam se potrudila da sve izgleda svetski. I bina i koreografije, kostimi, scenski i svetlosni efekti, repertoar, svemu sam se posvetila kao da sam održala neki veliki koncert. Moja publika je navikla da od mene uvek dobije najbolje. Sada sam usresređena na nova dva singla, jedan sa MC Sajsi i jedan na engleskom, tako da uskoro moja publika može da očekuje lepa iznenađenja! Hvala im za ovoliku ljubav i podršku! - izjavila je Karleuša.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikula

    5. jul 2015 | 12:59

    Dno dna, katastrofa !

  • Jao

    5. jul 2015 | 13:44

    Ako ona ima fanove,onda stvarno treba da nas rokne neka kometa,da nestanemo

  • maka46

    5. jul 2015 | 13:50

    sta je sa "muskarcima" u prvim redovima?!?! ko su ti ljudi bre? bas bih volio da upoznam nekoga da mi objasni taj prvi red

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA