GASTOZ NAPUSTIO MALDIVE: Nećete verovati gde je otišao i ko ga čeka! (FOTO)

Nenad Marinković je iz rijalitija izašao tajno, ne pozdravivši se sa ostalim učesnicima

  • 28

Odlukom produkcije TV Hepi, Nenad Marinković Gastoz izašao je iz rijalitija "Maldivi" i tajno, bez znanja ostalih gostiju ovog serijala, otputovao na tajnovito mesto.

U pitanju je, kako se šturo navodi, ostrvo, gde bi trebalo da ga čeka pevačica Gorana Babić, u koju se zaljubio "do ušiju".

U snimljenoj izjavi, koja će naknadno biti puštena ostalim učesnicima rijalitija, Gastoz će se pozdraviti naknadno sa njima, jer je, kaže, želeo da izbegne suze onih sa kojima se veoma zbližio.

SEKS U MALDIVIMA: Pogledajte akciju Gastoza i Ane! (VIDEO)

Pobednik rijalitija "Parovi" postao je omiljen mnogima, a produkcija TV Hepi ne otkriva detalje putovanja, jer želi ekskluzivno da sve prikaže u svom programu.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragiša.

    15. jul 2015 | 00:47

    Dosta više sa tim likovima.Pa to nema ni u Kovinu. Užas.Gde ih samo nađu?

  • M

    14. jul 2015 | 22:22

    Ma sram vas bilo ovakvog lika ste trebali da zadrzitw kako znate i umete.Vracajte ga ovo je smor.Kakav Dusan i Lazar vracajte ga.

  • Scarecrow

    15. jul 2015 | 00:25

    Realno gledanost ima da opadne... Nisam nesto pratio maldive zbog posla i exita, ali koliko sam video ovo novi su nezanimljivi totalno. Nista licno, ali jednostavno nisi za to. Ili divljaju, pa zavrse u izolaciji ili cute, nista sto bi moglo biti zanimljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA