NIJE JOJ BILO DOBRO! Ovako je seksi Jagodinka reagovala kada je čula da ju je Gastoz prevario sa zvezdom "Granda"! (FOTO)

- Ne verujem da su njih dvoje bili zajedno u hotelu. Novinari svašta pišu - pokušala je Ana da opravda Gastoza

  • 6

Taman što se ponadala da je smuvala Gastoza, sa kojim je imala i seks pre nego što je on napustio "Maldive", atraktivna Ana Spasojević je doživela neprijatno iznenađenje kda je saznala šta njen "dragi" u stvari radi napolju! 

ROĐENDANSKE BAHANALIJE: Gastoz zavirivao Tijani Ajfon ispod haljine, Mimi i Šavija dizale suknje i pokazivale... (FOTO) (VIDEO)

Dok su ukućanima čitani naslovi iz novina, najviše pažnje je privukao tekst o Gastozu koji se u kafani provodio sa pevačicom Goranom Babić, sa kojom je kasnije završio u hotelu.

Ani nije bilo nimalo prijatno, i pokušala je da opravda Nenada.

Printskrin: Youtube/Maldivi - TV HAPPY Printskrin: Youtube/Maldivi - TV HAPPY

- Pa dobro i da jeste, ali ne verujem da su bili. Novinari svašta pišu... Mi nismo u vezi - ispričala je Spasojevićeva, da bi kasnije malo promenila priču:

- Ako je zauzet, nije oduzet. Ići ćemo nas troje u kafanu, pa ćemo da vidimo.

Printskrin: YouTube/Maldivi-TV HAPPY Printskrin: YouTube/Maldivi-TV HAPPY

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    18. jul 2015 | 04:18

    Koja jadnica.

  • Danijela

    18. jul 2015 | 22:23

    Mene je sramota u njihovo ime.sex pred kamerama.psuju.vataju se.bozeee...zaljubljuju se i odljunuju u jednom danu..a mi jos gori sto zevamo u njih

  • joka

    20. jul 2015 | 14:16

    Stvarno ce da idu sa tobom u kafani. :) Ana stvarno si glupa. Oni imaju preca posla nego da se druze sa nekom osobom kao sto si ti. Posto ti nisi uopste ni poznata ne znam sta ces u Emisiji uopste. Sto pre bi trebala da izadjes kad vec nisi nikakva licnost. A i Gorana je lepsa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA