Rošin Marfi rasplesala 30.000 ljudi na Jazu! (FOTO) (VIDEO)

Sjajna pevačica je najveće oduševljenje izazvala kada je umesto "Thank you" rekla "FALA".

  • 0

Glavna muzička zvezda treće večeri Sea Dance festivala na plaži Jaz, bila je, pred oko 30.000 posetilaca, nekadašnja pevačica grupe Moloko, umetnica raskošnog glasa Rošin Marfi (42).

15. rođendan Exita slavilo oko 190.000 ljudi: Avantura kreće na Sea Dance! (FOTO) (VIDEO)

I treće veče Sea Dancea uspešno je završeno. Posetioci su, kao i prethodnih večeri, mogli da biraju između nekoliko stejdževa, dok je glavni bio rezervisan za najveću žurku. Centralni deo noći pripao je čuvenoj Rošin Marfi, bivšoj pevačici elektro pop dua "Moloko", koja je tačno po rasporedu nastupila na glavnoj bini.

LUDNICA NA JAZU: "Dubioza kolektiv" i "Rudimental" raspametili publiku! (FOTO) (VIDEO)

U 21 sat na Main stage izašli su pank-rokeri, Nikšićani okupljeni pod nazivom "DST" (Društvo skrivenih talenata). Atmosferu su zatim nastavili da "voze" nešto mirniji tonovi grupe "Zemlja gruva", koji su nastup oko 22 sata započeli pesmom "Da li bi ti", a onda su se ređale pesme "Najljepše želje", "Sudopera", "Nisam znala da sam ovo htela"... Izveli su, na oduševljenje publike i dve pesme Dina Dvornika - "Afrika" i "Jače, manijače".

LUDNICA, VATROMET I BAKLJE: "The Prodigy" oduvali 35.000 fanova na Jazu! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Promo/Marko Ristić Foto: Promo/Marko Ristić

Jedna od prvih dama irske muzičke scene koju krasi raskošan glas, Rošin Marfi, tačno je započela nastup po programu - u 23.30. Promovisala je pesme sa svog poslednjeg albuma, pritom se presvlačeći posle svakog nastupa, tako da se pojavljivala u autentičnom i donekle prepoznatljivom autfitu, a najveće oduševljenje izazvala je kada je umesto "Thank you" rekla: "FALA".

ON JE NAJVEĆI KONCERTNI FANATIK U SRBIJI! Uvek u prvom redu, sve pare troši na ulaznice! (FOTO)

Na kraju jednoipočasovnog nastupa izvela je u nešto izmenjenom aranžmanu pesmu "Familiar Feeling", čuveni hit koji je snimila kao članica grupe "Moloko". Pogledajte kako je to izgledalo:

Posle Rošin, nastupili su GotSome i Calyx & Teebee, a većina prisutnih otišla je da se rashladi prema plaži, gde su na Dance Paradise stejdžu nastupili Džejms Zabijela i Odesza.

Foto: Promo/Marko Ristić Foto: Promo/Marko Ristić

Obzirom da je večeras (subota, 18. jul) zatvaranje festivala, očekuje se da će biti oboren još jedan rekord.

Podsećamo, na main stageu će večeras nastupiti: "Who See", "Viva Vox", "Van Gog", Wilkinson, "Broks Brothers" i Maduk. Imena obećavaju, vremenska prognoza ide u prilog, a verujemo da i publika ima večeras mnogo razloga da bude deo završnice drugog "Sea Dance" festivala.

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA