LUDNICA, VATROMET I BAKLJE: "The Prodigy" oduvali 35.000 fanova na Jazu! (FOTO) (VIDEO)

Sjajni Britanci su žestokim nastupom otvorili drugi "Sea Dance" festival

  • 1

Drugi po redu festival "Sea Dance" festival kojim se nastavlja rekordni Exit, otvoren je sinoć na plaži Jaz sjajnim nastupom grupe "The Prodigy", koju je uz vatromet dočekalo oko 35.000 odlično raspoloženih posetilaca! 

Članovi grupe "The Prodigy" koji su bili zvezde večeri, na binu su izašli pola sata posle ponoći. Oni su napravili su sjajnu atmosferu, održali izuzetno energičan nastup koji je trajao 45 minuta, tokom kojeg je frontmen Kit Flint bar 50 puta izgovorio reč "fucking".

Foto: Sea Dance Promo Foto: Sea Dance Promo

Engleski elektro bend je odmah počeo silovito, sa hitom "Breathe", usledila je ludnica uz "Omen", "Invaders Must Die", "Firestarter" i "Voodoo People", a publici su predstavili i nove pesme "Nasty" i "Wild Frontier".

LUDNICA NA ZAVRŠNICI EXITA: Pogledajte kako je izgledao poslednji dan festivala (FOTO)

Pune VIP tribine (u kojima je rezervacija separea, kako smo saznali, koštala od 350 do 1.000 evra), fenomenalno ozvučenje, neosporni kvalitet i odlična komunikacija sa publikom, svrstavaju "The Prodigy" u jedan od najboljih "lajv" bendova današnjice. Oni su očekivanja i ovaj put opravdali, a svako ko se našao sinoć na Jazu otišao je kući prepun utisaka.

Foto: Sea Dance Promo/Marko Ristić Foto: Sea Dance Promo/Marko Ristić

Kapije festivala otvorile su se u 19 sati, dok je program na "Mejn stejdžu" započeo tačno u 21 sat. Više od 35.000 posetilaca, je po rečima organizatora, došlo je iz 40 zemalja sveta, pa je Jaz sinoć bio velika diskoteka na otvorenom.

Kupovina pića regulisana je dopunskom platnom karticom, koja košta najmanje 5 evra. Možete je potom dopuniti sa 5, 10 ili 15 evra, a važi tokom sva četiri dana. Pivo košta 2,40 evra, vodka 3,30 evra...

EXIT, FINALE: Sjajni "Faithless" podigao Tvrđavu na noge za kraj odličnog festivala! (FOTO)

Program na "Mejn stejdžu" započeo je nikšićki "Pankreas", za njima Hornsman Coyote & Soulcraft, a oko 23 sata atmosfera je već bila na vrhuncu.

THE PRODIGY SLETELI U TIVAT: Sve je spremno za večerašnji spektakl na Jazu! (FOTO)

Prvo veče festivala zatvorila je "Noisia", nastupom u 02.45.

Foto: Sea Dance Promo Foto: Sea Dance Promo

Žurka se nastavlja i večeras, uz "Dubiozu kolektiv", "Sigmu", "Rudimental" i druge...

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA