GLEDALI SMRTI U OČI: Čuveni folker sa suprugom i sinom (3) sleteo kolima u reku!

- Dete je vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku - uzbuđeno priča jedan od meštana

  • 19

Pevač Saša Kapor i njegova supruga i koleginica Nikolina Kovač preživeli su, zajedno sa sinom Nikolajem (3), saobraćajnu nesreću, kada su sa puta sleteli u reku, u mestu Drinjača kod Zvornika.

Kapor je, kako saznaje Kurir, da bi izbegao direktan sudar sa kombijem koji je prešao u njihovu traku, skrenuo u stranu, ali je šljunak povukao njegov Mercedes, pa su se survali u Drinu.

Na svu sreću, lokalni ribari koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć, i jedva uspeli da ih izvuku kroz prozor automobila.

- Čuli smo prasak kad se auto survao u reku. Bilo je jezivo. Dete, koje je bilo vezano na svom sedištu, vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren, i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito, i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote - u dahu je ispričao jedan od meštana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nikolina je, još uvek u šoku, rekla:

- Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor film.

Nadovezao se Saša koji, kako kaže, ima lakše povrede:

- Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    22. jul 2015 | 00:13

    Ja ne znam kako ljudi ne mogu da shvate da ne treba prelaziti u tudje trake i da ne treba preticati i zuriti!!!! NE BRZE OD ZIVOTA LJUDII DA LI STE NORMALNI?!

  • Belogradjan

    22. jul 2015 | 08:43

    Bogu hvala da su zivi i zdravi, dete prezivelo veliku traumu a i roditelji. A tog sto je presao u njihovu traku na debelu robiju.

  • mitar

    22. jul 2015 | 04:21

    Cuveni folker??????ja nikad cuo za ovog lika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA