MILOŠ JE ONAJ PRAVI: Udaje se Milica Todorović! (FOTO)

- Znam da je Miloš taj i tu dileme nema. I moji roditelji ga obožavaju. Upoznali su ga odavno i zadovoljni su mojim izborom - rekla je atraktivna pevačica

  • 9

Pevačica Milica Todorović (25) je posle godinu dana veze sa koreografom i rediteljem Milošem Paunovićem (35) spremna za sledeći korak - brak

OSTALA BEZ TEKSTA: Ovako je Milica Todorović reagovala kada je videla golu Mimi Oro (VIDEO)

Milica ne krije da je Miloš najbolji momak kog je ikad imala, te da su i njeni roditelji i porodica zadovoljni njenim odabirom.

- Prelepo nam je! Uživamo u svakom zajedničkom trenutku i svakako da je sledeći korak - brak! Znam da je Miloš taj i tu dileme nema. I moji roditelji ga obožavaju. Upoznali su ga odavno i zadovoljni su mojim izborom. I on je odlično prihvatio njih. Ma sve je savršeno! - izjavila je Milica za "Blic".

POGODI KO SAM: Nekada slatka devojčica, danas jedna od najatraktivnijih naših pevačica (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Datum venčanja još nisu odredili, ali nigde ne žure, budući da već ionako žive pod istim krovom.

- Zasad se time ne opterećujemo. Znate kako kažu stari ljudi: "Dok vi pravite planove, ovaj odozgo vam se smeje" - kaže Milica, koja je vezu sa Milošem započela još dok je on bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović (30), sa kojom ima sina.

Foto: Youtube/ paparazzolov Foto: Youtube/ paparazzolov

Iako je Milica na početku njihove veze bila stavljena na stub srama jer je navodno "rasturačica brakova", pevačica objašnjava da je to bilo nepravedno, jer je Miloš tada bio slobodan.

- Mediji su me prošle godine bukvalno urnisali. Od početka naše veze on je bio slobodan, ali se zvanično razveo posle nekoliko meseci - kaže pevačica, koja se nedavno preselila u Milošev stan.

O bebi još ne razmišljaju, jer Milici nije proradio materinski instinkt, ali, ukoliko do toga dođe, radovaće se da postanu roditelji.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA