BELGRADE BEER FEST: Reciklirajte, slikajte se sa limekom omiljenog piva i osvojite vredne nagrade (FOTO)

U susret ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, Beogradska kulturna mreža organizuje još jednu akciju s ciljem širenja svesti o značaju reciklaže pod nazivom #beerfestcanfie

  • 0

Već sedmu godinu zaredom "Belgrade Beer Fest" u saradnji sa "Ball Packaging Europe Belgrade" i recan Fondacijom za reciklažu limenki za piće, organizuje društveno-odgovornu i ekološku kampanju "Biram da recikliram".

Ove godine prikupljanje limenki za reciklažu počelo je 10. jula na "Beer Gardenu", od kada je aktivna reciklažna patrola koja svakodnevno obilazi Adu i samu manifestaciju, edukuje posetioce o značaju reciklaže limenki za očuvanje životne sredine, prikuplja prazne limenke i

Kako bismo podstakli sugrađane da doprinesu akciji, od subote, 1. avgusta posetioci "Beer Gardena" koji donesu limenke na reciklažu dobiće priliku i da osvoje vredne nagrade.

Foto: Promo Foto: Promo

Naime, na štandu „Biram da recikliram“, koji se nalazi na "Beer Gardenu", svi posetioci koji donesu limenke na reciklažu dobiće prigodne poklone u znak zahvalnosti što pomažu očuvanje zdrave životne sredine, a steći će i pravo da učestvuju u zabavno-rekreativnoj igri i takmičenju "Koš za čist grad".

Troje najboljih će 23. avgusta na velikoj bini Belgrade Beer Festa, dobiti vredne nagrade: profesionalni aluminijumski bicikl koji se pravi od recikliranih limenki, rekreativni bicikl i 100 lit osvežavajućeg pića KVAS.

Čuvajmo životnu sredinu!

Budi zvezda Belgrade Beer Festa. Napravi selfie sa društvom i LIMENKOM svog omiljenog brenda piva

U susret ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, Beogradska kulturna mreža organizuje još jednu akciju s ciljem širenja svesti o značaju reciklaže pod nazivom #beerfestcanfie.

Svi zainteresovani do 20. avgusta (do 23.30h) mogu da postave fotografiju – selfie sa društvom i limenkom svog omiljenog brenda piva na Beer Gardenu i Beer Festu – na svoj Instagram profil sa obaveznim hashtagom #beerfestcanfie.

Foto: Promo Foto: Promo

Deset fotografija sa najvećim brojem lajkova ulazi u nagradni krug, a organizator konkursa bira najbolje. Tri prvoplasirana takmičara će dobiti nagrade u nedelju 23. avgusta na glavnoj bini Beer Festa, i to: dva mobilna telefona i tablet računar.

Šaljite nam najluđe, najkreativnije, najsmešnije i najlimenkastije selfie sa svojim društvom. Pravila učestvovanja na #beerfestcanfie takmičenju i ukupan nagradni fond možete videti na oficijelnom sajt festivala www.belgradebeerfest.com , kao i klikom na ovoj stranici OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA