SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA SVE: Morate da poštujete starlete, makar bile najgore ku*ve!

- Tačno se zna da je prostitucija zanat i žene, ako su pametne, mogu od toga da žive tako da stave ključ u bravu i uživaju baš onako kako svaka od nas želi - kaže Suzana

  • 17

Voditeljka Suzana Mančić je još jednom dokazala da nema dlake na jeziku, i njen intervju u kojem komentariše starlete i njihovo navodno povezivanje sa prostitucijom, sigurno će podići veliku prašinu.

Evo šta je Suzana Mančić rekla o loto skandalu!

- A što vam smetaju starlete? Pa koga biste slikali da njih nema? O kome da se piše da ih nema, pravili biste ih od prašine. Morate da ih poštujete, pa makar bile najgore ku*ve! Može da bude, a ne mora da znači. Ne želim nikoga da uvredim i uvek ću biti na ženskoj strani. Ako se slika gola, ne mora da znači da se i prostituiše. Volela bih i da mene uhvate sa nekim šeikom, ali, nažalost, nijedan me nije ulovio - rekla je Mančićeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je imala i zanimljiv odgovor na pitanje da li se plaši da će i nju ljudi doživljavati kao prostitutku, jer otvoreno govori o ovakvim temama.

- Muškarci se ne razvode zbog prostitutki, već zbog svojih loših brakova ili zbog neverovatne ljubavi. Tačno se zna da je prostitucija zanat i žene, ako su pametne, mogu od toga da žive tako da stave ključ u bravu i uživaju baš onako kako svaka od nas želi - zaključila je Suzana.

(Telegraf.rs/izvor: Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alicia

    5. avgust 2015 | 11:31

    Jel ovako i cerku vaspitava?

  • Ivan

    5. avgust 2015 | 11:46

    Jadne kceri njene , što im je majka ostavila TAJ zanat u nasleđe, ovo je opajdara i sklonite je iz medija , da nam devojke ne kvari

  • Nada@

    5. avgust 2015 | 11:48

    E svasta jos ce od starletizma i prostitucije napraviti nauku. Kako je jadno ovo banalizovanje ove pojave. Kojoj normalnoj zeni se dopada da je svakakvi koriste kao javni wc ?l

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA