Tajson: Pretukao sam prostitutke dok sam bio na morfijumu, viagri i konjaku

Nekadašnji šampion sveta u boksu u teškoj kategoriji za Las Vegas Vikli govorio o danima kada je zaista dotaknuo dno dna

  • 0

Majk Tajson u intervjuu za Las Vegas Vikli pričao o svojim mračnim danima života. Jedan od najvećih ispada čuvenog boksera bio kada je pod dejstvom narkotika brutalno prebio sedam prostitutki. Posle incidenta je otišao je na odvikavanje od alkohola i droga.

- U istom trenutku sam šmrkao kokain, intravenozno uzimao morfijum, pio Viagru i konjak, te pušio marihuanu. Gledao sam tih sedam prostitutki i postao paranoičan. U mene je ušao đavo. Izudarao sam ih, izvređao i poterao", ispričao je bokser o incidentu koji se dogodio 2009. godine u jednoj hotelskoj sobi. Otad je čist, a ovih dana krenuo je s nastupima u kabare šou u Las Vegasu - poverio se Tajson.

Bokser je tokom svoje karijere imao puno incidenata van ringa. 1989. godine ga je ostavila glumica Robin Givens jer ju je tukao, a proveo je i tri godine u zatvoru zbog silovanja učesnice izbora za Mis Blek Amerika.

(izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA