MADŽGALJEVA ŽIVOTNA DRAMA: Dubravka Mijatović se skoro onesvestila kada ga je posetila!

Madžgaljeva bivša supruga se jako loše oseća zbog svega ovoga što se Marinku dešava, a posebno je zabrinuta za njihovu ćerkicu koja je za glumca izuzetno vezana

Hitna operacija i vest da Marinko Maždgalj ima rak pankreasa, potresli su celu Srbiju, ali, kako piše "Puls", najviše njegovu porodicu, prijatelje, kolege i bivšu suprugu Dubravku Mijatović.

MOJ BRAT MADŽGALJ ĆE POBEDITI BOLEST: Andrija Milošević svim srcem uz svog velikog prijatelja

Kako bi mu pružili podršku i bili uz Madžgalja, u bolnicu su, pored njegovih najbližih, dolazile i kolege Dragan Marinković Maca, Branimir Brstina i drugi. Međutim, poseta je najteže pala njegovoj bivšoj supruzi Dubravki, koja samo što se nije onesvestila u bolnici.

Printskrin: YouTube/Video Nadlanu Printskrin: YouTube/Video Nadlanu

- Dubravka je došla čim je operisan. Ona je bila toliko potresena, da je bukvalno jedva ušla u zgradu. Izgledala je kao da će se onesvestiti svakog trenutka. Ipak bila je u poseti kratko a zatim u suzama izašla napolje. Ona se jako loše oseća zbog svega ovoga što mu se dešava, a posebno je zabrinuta zbog njihove ćerkice, koja je za Madžgalja izuzetno vezana - priča dobro upućen izvor.

U međuvremenu, Madžgalju stiže podrška sa svih strana, a glumca u najtežoj životnoj borbi podržava cela Srbija, a u hiljadama poruka na društvenim mrežama, ljudi ističu: "Lečio si nas svojim humorom, sada je red da ti mi uzvratimo i bar malo pomognemo".

Marinko, izdrži, uz tebe smo! 

Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: "Puls")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA