BEER FEST, DAN TREĆI: Blatnjava žurka na Ušću uz "Kristale", sjajni "Kerber" oterao kišu (FOTO)

I pored velikog truda ogranizatora, na pojedinim mestima ima blata do kolena, ali mnogobrojna publika je i pored toga uživala u dobroj muzici

  • 2

Tradicionalni Beer Fest stigao je do sredine trinaestog po redu druženja sa ljubiteljima piva. Najverovatnije zbog kišovitog i hladnog vremena, preterane gužve nije bilo.

BEER FEST NA BIS: Festival piva i u ponedeljak (FOTO)

I pored velikog truda organizatora, koji su posuli biomasu, a na nekim delovima koji su prethodno veče bili problematični i slamu, blata je, nažalost, bilo na pojedinim mestima i do kolena, pogotovo na središnjem delu, koji je ostao prazan tokom cele večeri. Kiša je padala, ali je, na sreću, prestala nešto oko 23 časa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

BIR FEST, PRVI DAN: Fantastična "Riblja Čorba" rasterala kišu i oblake (FOTO) (VIDEO)

Gumene čizme će, čini se, obeležiti ovogodišnji "Beer Fest", budući da su bile neizostavni modni detalj kod posetilaca, kao i kabanice, koje su se u raznim bojama na prilazima festivalu prodavale i po ceni od 300 dinara.

Publika je mogla da sluša nastupe "Legendi", kao i "Kristala", a pre toga i koncert benda "Ničim izazvan", koji je svoj nastup započeo oko 19 časova i otvorio treće veče festivala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

BEER FEST, DAN DRUGI: Ogromne gužve na Ušću, ovacije za Rundeka, "Bad Copy" razmrdao publiku (FOTO)

Daša i ostali članovi popularne grupe na kiši su izveli svoje najveće hitove, a na samom kraju su premijerno otpevali pesmu "Kraj izvora", koju je Daša napisao, da bi se potom još jednom pozdravili sa publikom ispod kišobrana uz poznatu pesmu "Ej, mladosti".

Kiša je nastavila da pada, pa su šankovi sa pivom bili pusti, dok je ispred prodajnih mesta na kojima se piće reguliše platnim karticama jedva stajao po neki posetilac. Usledio je potom nastup "Kristala", a momci iz ovog benda razmrdali su posetioce svojim pesmama. Koncert su završili numerom "Lavirint".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Počeo je zatim koncert čuvene grupe "Kerber", a Gale i društvo podigli su sve na noge. Na sreću, i padavine su prestale pa se prostor na Ušću znatno popunio.

"Kerber" je nizao svoje velike hitove, kao što su: "Bolje da sam druge ljubio", "Ratne igre", "Igraj sad", "Hajde da se volimo" i ostali, a iako je bilo blata, odlične atmosfere i raspoloženja među publikom nije manjkalo ni u jednom trenutku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Frontmen grupe "Kerber" Gale pozdravio je bajkere, a zatim je otkrio da je pre 40-tak dana izgubio svog dobrog prijatelja i kuma, i posvetio mu je pesmu "Ne ostaju tragovi", njemu i svima koji su nekoga izgubili.

Bila je to jedina balada na repertoaru čuvenih Nišlija, koji su odlično zabavili prisutne na "Beer Festu" i napravili pravi mali rok spektakl uz odlično ozvučenje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon "Kerbera", na binu su se popeli "Samostalni referenti", a izgledalo je kao da se posle prestanka kiše nikome ne ide kući, pa se žurka nastavila.

Naravno, "Beer Fest" nije mogao proći bez Inspektora Blaže, koji se na bini pojavio obučen kao toreador, a frontmen grupe ga je najavio kao "Prljavog toreadora Blažu".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • no name

    22. avgust 2015 | 01:46

    Nebo je malo za sve! :-)

  • Milos

    22. avgust 2015 | 02:04

    Pratio sam nastup Kristala na radiu,zvučalo mi je fantastično.Žao mi je što nisam bio na beer festu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA