STARLETE UNIŠTILE BRAK ACE LUKASA? Ove dve devojke se "krive" za razvod pevača

- Svađali su se, ali su se i voleli. Sonja mu je opraštala poroke, ali nije htela da preko izjava starleta, koje su se javno hvalile bliskošću s njenim mužem - rekao je izvor blizak paru

  • 8
Junfest - Sonja i Aca Lukas Foto: Telegraf

Informacija koja je odjekunula ko grom iz vedra neba jeste da se razvode Aca Lukas i Sonja Vuksanović. I dok se priča da su za kraj njihovo braka krive njihove svađe, "Blic" piše da su za to navodno zaslužne starlete koje su se hvalile da su blike sa pevačem, Una Grujić i Maca Diskrecija.

- Pokušavali su da spasu brak, jer su želeli da im ćerka Viktorija raste pored oba roditelja. Takođe, plašile su se osude javnosti s obzirom na to da je ovo njegov treći, a njen drugi brak. Međutim, nije im uspelo - rekao je izvor blizak paru za ovaj dnevni list i nastavio:

Foto: Promo JIMMY'S Foto: Promo JIMMY'S

- Bračna idila je trajala prvih godinu dana, a onda su svađe bile sve češće. Kako su oboje temperamenti, neretko su po kući leteli tanjiri i čaše. Svađali su se, ali su se i voleli. Sonja mu je opraštala poroke, ali nije htela da preko izjava starleta, koje su se javno hvalile bliskošću s njenim mužem - naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Foto: Facebook/una.grujic Foto: Facebook/una.grujic

I Una i Maca su potvrdile da se znaju sa folkerom. Inače, Aca Lukas je bio taj koji je podneo papire za razvod braka, a kao razlog je naveo nepremostive razlike.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA