CECINO MEZIMČE: Pogodite koja "Pinkova zvezda" nastupa na njenom koncertu?! (FOTO)

Pevačica će 28. avgusta nastupiti na manifestaciji "Dani piva" u Zrenjaninu

  • 0

Povodom manifestacije "Dani piva", pevačica Ceca Ražnatović, održaće koncert 28. avgusta u Zrenjaninu, a na bini će joj se pridružiti "Pinkova zvezda" koju je upravo ona izabrala.

Ovako će izgledati nove "Pinkove zvezde"! (FOTO) (VIDEO)

Finalista takmičenja u kom je Ceca bila žiri, Slobodan Radanović, dobio je poziv koji se ne odbija, da nastupi na pevačicinom koncertu.

- Osecaj je stvarno izvanredan. Jedva čekam nastup. Sama pomisao na to da ću nastupiti pred velikim brojem ljudi mi stvara tremu, ali Bogu hvala onu pozitivnu. Očekujem jednu nezaboravnu noć za sve, sa jedne i sa druge strane bine - kaže Sloba za Telegraf i dodaje:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pre godinu dana nisam mogao ni da naslutim, da ću danas biti tu gde jesam. Velika mi je čast što ću pevati sa najvećom zvezdom u regionu. Ovo mi je velika motivacija da napredujem, hvala Ceci i TV "Pink".

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

"Dani piva" okupljaju veliki broj ljubitelja "soka od ječma", a Sloba vas poziva da i vi dođete u njegov rodni grad, slušate Cecu i njega, i osvežite se hladnim pivom.

Foto: Facebook/slobodanradanovicboksa Foto: Facebook/slobodanradanovicboksa

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA