BEER FEST, FINALE: Spektakl Vlada Georgieva pred 70.000 ljudi, žene vrište od uzbuđenja (FOTO)

Na Ušću je bila ogromna gužva, a pevač je otvorio svoj nastup u završnoj večeri pesmom "Reci ne ili da"

  • 5

Tradicionalni festival piva, trinaesti Beer fest je oobeležila spektakularna završnica na Ušću, uz groman broj posetilaca, iako je bio prvi radni dan u nedelji. Gost iznenađenja bio je Vlado Georgiev, uz kog je uživalo preko 70 hiljada "pivopija". 

Publiku su prvo od 21 čas zabavljali članovi benda "Valentino", koji su izveli, između ostalog svoje najveće hitove. Prisećanje na "Bez tebe", "Nema je nema", "Oka tvoj dva" i na kraju "Samo sklopi okice" izazvalo je odličnu atmosferu u publici, koja je večeras bila primetno šarolika - od 7 do 77.

BEER FEST, PETI DAN: Sa "Nevernim bebama" i "Pilotima" pevalo 80.000 ljubitelja piva! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle "Valentina", nastupio je i gost iznenađenja, kojeg su, čini se, svi željno iščekivali.

Vlado Georgiev popeo se na binu sa nekoliko minuta zakašnjenja, iako je satnica svih šest dana festivala bila u minut tačna. Međutim, euforična publika, naročito ženski deo, već je uz prve taktove pesme "Reci da ili ne" oprostila popularnom "Barbi".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Evo kako je Vlado Georgiev PLJUVAO "Beer fest" i ljude koji tamo dolaze. A večeras ON TU nastupa!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dobro veče svima. Izuzetno mi prija što ste u ovolikom broju, pa nek' pišu novine koliko je pivopija bilo. Živeli! - našalio se Georgiev na samom početku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako je u startu imao malih problema sa bubicom, Vlado je kao pravi profesionalac pevao kao da se ništa ne dešava, pa su se ređali stariji i noviji hitovi "Živim sad", "Lažljiva", "Sve si mi ti", "Anđele", "Iskreno" i drugi.

Jedan stiskavac zatražio je Georgiev od publike kada je počeo baladu "Jedina",  a zatim je nastavio sa legendarnim "Tropskim barom".

- Želim vam srećnu pivsku godinu i sve najbolje u životu - pozdravio se sa publikom, koja je horski sa njim otpevala "Do svitanja".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Atosferu na Ušću dodatno je zagrejala i "Yu grupa", koja je počela nastup nešto posle jedanaest časova, a prva pesma na repertoaru bila je "Odlazim".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Dunavom šibaju vetrovi", "Dunave", "Od zlata jabuka", "Pustinja", "Crni leptir" i mnogi drugi hitovi popularne rok grupe pevali su se iz sveg glasa na Ušću, gde je bilo, kako smo saznali tokom večeri, uživalo oko 70 hiljada ljubitelja piva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Frontmen "Yu grupe" Žika Jelić najavio je na kraju solistički koncert u Beogradu krajem godine, povodom 45 godina postojanja grupe, i dodao kako se nada da će do tada izaći i njihov novi album.

Usledilo je đuskanje uz "Čudnu šumu" i, na kraju, neizostavnog "Mornara". Dragi Jelić i čanovi benda bili su odlično raspoloženi, a na isti način im je publika i uzvratila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Program je završen iza ponoći. Masa se nije razilazila, a štandovi sa roštiljem bili su odjednom zatrpani.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovogodišnji "Beer Fest" zabeležio je odlilčan odziv svih šest dana, uprkos lošim vremenskim uslovima prvih večeri.

Trinaesti festival piva tako je još jednom pokazao zbog čega ga svrstavaju među najposećenijima u Evropi, a i ove godine opravdao je očekivanja. 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA