ACA LUKAS: Evo oko čega smo se Sonja i ja najviše svađali

- Sonja će sa decom ostati u stanu na Voždovcu, a ja ću im obezbediti sve što im treba - naglasio je pevač

  • 5
Aca Lukas i Sonja Vuksanović Foto: Telegraf

Aca Lukas se razvodi od svoje supruge Sonje Vuksanović. U intervjuu za "Alo!", on je objasnio zbog čega se najviše svađao sa svojom aktuelnom ženom.

POTRESNA ISPOVEST ACE LUKASA: Najteže mi padaju ćerkini vapaji

- Glavni razlog je moj posao. Sonja je previše nekih stvari htela... Ja razumem da je to htela za moje dobro, ali onda je to počelo da ruši moja shvatanja o poslu. Sonja ne zna da je u ovom poslu jedini interes novac. Tu nema mesta za emocije. Ne možeš mnogo ni da biraš, to se u ovom poslu ne radi. Ja sam povukao neke poteze koje ona nije mogla da shvati i nije samo to razlog ali je ta situacija poslednjih meseci pokrenula masu drugih stvari. To je sve postao baš veliki problem, postalo je vrlo mučno, nas dvoje se volimo, ali ovo je otišlo baš daleko i nismo mogli da se izborimo sa tim - naveo je Lukas za ovaj dnevni list i dodao:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ono što je moja greška i još jedna stvar koja je Sonji smetala jeste što ja mnogo radim i često nisam kod kuće. Krivo mi je što nisam imao sluha za to. Kad ste nas videli u javnosti kao skladan par, zaista smo to i bili, nikada se nismo folirali, a kada smo se svađali nismo nikuda ni odlazili - ističe pevač.

Foto: Klub Hill Foto: Klub Hill

Na medijske natpise da će sav svoj novac dati Sonji, odgovorio je na sledeći način:

- Moja ćerka će uvek biti Viktorija. I Sofija (Sofija Šašić,prim.aut) će biti moja ćerka i ja sam odgovoran za njih. Ja ću njima dati koliko god im treba, čak i da nemam ja bih se snašao, kao što dajem deci iz prva dva braka. Jedino što sam odneo od kuće su koferi i to je tako. Sonja će sa decom ostati u stanu na Voždovcu, a ja ću im obezbediti sve što im treba - zaključio je.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domaćinac

    25. avgust 2015 | 09:23

    al je ovaj pravio decu okolo...treba finansirati sve njihove potrebe i želje, za to treba para,a pare treba zaraditi...malo je žena koje mogu da razumeju i prihvate da crnčiš kao konj za crkavicu...

  • Dareeee

    25. avgust 2015 | 09:53

    Jaooo,naivna Sonjica nije znala kakav je zivot pevaca...tek joj je drugi ahh neeeee

  • pa

    25. avgust 2015 | 04:16

    sofija ima tatu sto ces joj ti..cuvaj viktoriju i ne sveti se zeljku dosadan si vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA