OD KASKADERA, MANEKENA, PA DO STARLETA: Ovo su učesnici rijalitija "Parovi" (FOTO)

Rijaliti televizije "Hepi" okupio je raznorazne likove sa domaće estrade

  • 28

Nova sezona rijalitija "Parovi" samo što nije krenula, a već se znaju ukućani koji će se takmičiti za glavnu nagradu. Na listi se nalaze neka dobro poznata imena, kao i neke ličnosti za koje verovatno niste čuli.

 

Naravno, titulu najboljeg u rijalitiju "Parovi" braniće aktuelni pobednik ovog takmičenja Nenad Marinković Gastoz. Pored momka iz Pariza u ovaj šou će ući i starleta Maca Diskrecija.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Tu su još i pevačice Saška Karan, Vesna Rivas, kaskader Uroš Ćertić, Zorica Đukić (nekadašnja pobednica "Parova"), Dušica Grabović, Ivana Elektra, manekenk iz Cecinog spota za pesmu "Ljubav fatalna" Nikola Pavlović, Miljana Kulić, Jovana Tomić Matora, Marko Perović, Miki Đuričić, Slađa Petrušić, Marijana Smiljanić, Ekrem Jevrić, Era Ojdanić, Aleksandra Grdić, Neven Ciganović, Mira Škorić...

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Kao što smo naveli, jedan od učesnika rijalitija "Parovi" biće Uroš Ćertić.On je već počeo da merka devojke, a na pitanje šta očekuje kada uđe u kuću i da li će biti seksa, odgovorio je sledeće:

 

- To se ne planira. Možda već večeras, možda za mesec dana - naveo je on.

 

Svoje učešće u rijalitiju "Parovi" prokomentarisao je i Miki Đuričić.

 

- Očekujem da uđem u finale, da budem makar peto mesto. Družiću se sa svima, kuvaću im svaki dan, gledaću da upadam u što manje rasprava. Reći ću svoje mišljenje o svemu, ali neću upadati u vatru, biću miran kao bubica - rekao je pčelar iz Kupinova, koji se potom osvrnuo na skandal koji se desio u rijalitiju "Maldivi", u kojem je udario Ivana Gavrilovića:

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- To je bilo, ne ponovilo se. To je jako ružno, sramota me je zbog toga, voleo bh to da zaboravim - naveo je on.

 

Miljana Kulić očekuje pobedu.

 

- Imam taktiku. Shvatila sam da ne treba previše verovati ljudima, da smo svi tamo da se borimo za neku od nagrada i da u rijalitiju ne mogu imati prijatelje - navela je ona.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Novom učešću u rijalitiju raduje se i starleta Maca Diskrecija.

 

- Slava i novac me nisu promenili. Zahvalna sam "Hepi" televiziji, zato sam i došla, da nije njih, ne bi bilo ni mene - rekla je ona.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA