NAGODBA: Danijeli Vranić tri godine uslovno!

Pevačica je preko svog advokata ponudila tužilaštvu nagodbu po kojoj će priznati krivicu u zamenu za uslovno služenje kazne zbog vožnje u pijanom stanju i napada na službeno lice

  • 1

Advokat pevačice Danijele Vranić predložio je tužiocu nagodbu po kojoj bi pevačica priznala krivicu za divljanje za volanom i napad na policajca, u zamenu za uslovno služenje kazne. Glavni preteres pred Prvim osnovnim sudom počeo je juče, ali se Vranićeva nije pojavila, zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Danijela Vranić će zbog napada na policajca, koji se desio u noći 18. septembra 2011. godine, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi u "rendž roveru" divljala ulicama Beograda, najverovatnije biti kažnjena uslovno. Ona je preko svog advokata Borivoja Bate Pajovića tužilaštvu predložila nagodbu, po kojoj bi, zajedno sa svojom sestrom koju sud takođe tereti, priznala krivicu.

Pevačica se zbog lošeg zdravstvenog stanja juče nije pojavila na glavnom pretresu u Prvom osnovnom sudu, pa je sudija Vesna Adamović sledeće ročište zakazala za 11. septembar. Danijelin branilac je upitao tužioca Ivanu Dvornik Mihajlović da li mogu da se nagode i kao predlog izneo uslovnu kaznu i Vranićkino priznanje krivice. Tužilac kaže da je to bio neformalan razgovor i da čeka zvaničan predlog.

- Danijelin branilac me je samo neformalno pitao da li možemo da se nagodimo o njenoj kazni, ali će to postati formalno i ozbiljno tek kad mi se dostavi pismeni predlog, ako se to uopšte desi. Kazna koju bi ona mogla da dobije je do tri godine uslovne kazne - izjavila je Ivana Dvornik Mihajlović.

Dnevni list "Alo" prenosi da je nagodba već spremna.

- Danijelin advokat je pripremio predlog sporazuma i za nju i za njenu sestru, a spekuliše se da će za pevačicu tražiti da bude osuđena na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana. Druga varijanta je da će tražiti da joj bude izrečena kazna od deset meseci zatvora, uslovno na godinu dana. U svakom slučaju, tužilaštvo je nagovestilo da do sporazuma može da dođe, ali je na sudu da prihvati ovu pogodbu - rekao je izvor iz suda za ovaj dnevni list.

Nekadašnja "kraljica splavova" je 18. septembra prošle godine kod hotela "Balkan" uvredom i napadom ometala službeno lice u radu, nakon što su je policajci zaustavili zbog vožnje u pijanom stanju. Ona je tada vozila svoj džip "rendž rover", a sa njom je bila i njena sestra, koja je učestvovala u raspravi.

(M. S. / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    15. jun 2012 | 22:05

    Пустите цуру на миру, ко је та полиција да ЊУ зауставља???? А вала је и она крива кад не зна да се забавља са неким министром, а то краљица понтона и није нека титула тј ко краљицљ кримоса?!?!? Себија постаје ко УСА нема казни за богате за мање прекршаје ( у то не улази напад на полице , за то се иде одма у затвор и на тв) већ услов и добровољни рад?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA