KRISTIJAN MOLI SUD: Ne šaljite me u zatvor dok ne prođe "Farma"! (FOTO)

Golubović je, navodno, naveo da će od učešća u rijaliti programu zaraditi veliku količinu novca, i da će mu te pare propasti ako ga država pošalje na izdržavanje zatvorske kazne

  • 15

Kristijan Golubović je, navodno, podneo molbu za odlaganje izvršenja zatvorske kazne dok se nalazi u rijalitiju "Farma".

Popularni farmer je, kako nezvanično saznaje Kurir, ugovor koji je sklopio sa televizijom Pink dostavio Prvom osnovnom sudu, navodeći da je zaključio dogovor o početku posla, odnosno, učešću u rijalitiju "Farma" koje će njegovoj porodici obezbediti materijalnu sigurnost.

KRISTIJAN U PANICI: Neću da se igram, OSTAVIĆE ME ŽENA!

- Kristijan je naveo da će od učešća u rijaliti programu zaraditi veliku količinu novca, i da će mu te pare propasti ako ga država pošalje na izdržavanje zatvorske kazne 2. oktobra, kako je ranije odlučeno - kaže izvor dnvnog lista i dodaje:

- On je od svih farmera ugovorio najbolje uslove, što znači i najbolji honorar, čega ne želi da se odrekne. Kristijan "Farmu" vidi kao odličnu priliku da zaradi, i bitno mu je da tamo ostane što duže. Nada se da će mu nadležni izaći u susret, a od kazne ne beži.

Foto: Promo Foto: Promo

Golubović je, podsetimo, osuđen u januaru 2014, jer je četiri godine ranije uhapšen dok je prodavao drogu u crkvi. Tada je dobio 14 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud tu kaznu smanjio na osam godina, što će mu biti umanjeno za vreme provedeno u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slabo

    3. septembar 2015 | 00:35

    Pustite coveka da zivi.

  • Raks

    3. septembar 2015 | 08:14

    Podrška Kristijanu i njegovoj porodici. On je prijatno iznenađenje za razliku od onog narcisa Lepomira

  • Da, to sam JA

    3. septembar 2015 | 10:43

    Pustite čoveka na miru, mozda ukoka još nekog na farmi. Zašto da robija, kad nije kriv! On je umetnička duša! Trener, pedagog, pun iskustva. Metak u ruci je zalutali metak! Sve sto kaze je čista istina! Treba mu dati sto više medijskog prostora da nam objasni kako je nevin, prevaren, žrtva.... joj zaplakaću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA