IZAĐI MI NA TEGLU: Da li biste pristali da vam ova lepotica pravi ajvar? (FOTO)

Takmičenje u pravljenju ajvara se održava u subotu, 5. septembra u Beogradu

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Organizatori izbora za "Mis Srbije" prihvatili su izazov i odlučili da "izađu na teglu" i pokažu kako najlepše devojke Srbije umeju i ajvar da prave.

Ekipa u sastavu: Daša Radosavljević - mis Srbije za mis Univerzuma, Jovana Vićentić - mis Šapca, Tijana Radosavljević - mis centralne Srbije i manekenke Jadranka Novaković  i Kristina Živković, ukrstiće varjače sa ostalim takmičarskim ekipama i pokušati kući da ponesu još jednu titulu – titulu najboljeg ajvar majstora u Beogradu!

- Očekujemo dobar provod i spremamo se za pobedu. Pripremili smo tajni recept, strpljenje i osmeh. Raduje nas što je prvi put učestvujemo u ovakvoj vrsti takmičenja, a mislimo da će i sreća biti na našoj strani - poručila je Daša Radosavljević.

Foto: Promo Foto: Promo

Takmičenje se organizuje u subotu, 5. septembra, u 10 časova, ispred Roda marketa u ulici Đorđa Stanojevića 35.

Organizacija "Bašta Mašta" pokrenula je prošle godine na teritoriji cele zemlje jedinstveni karavan "Izađi mi na teglu" koji je već u prvoj godini obišao 15 gradova, i imao više od 1.000 učesnika i 3.000 proizvedenih tegli ajvara. Manifestacija ima za cilj da spoji tradicionalno i moderno, selo i grad, prošlost i sadašnjost, dobar recept sa istančanim ukusom i pronađe najbolji recept za ajvar u Srbiji.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored takmičarskog dela, organizovan je i bogat celodnevni program za posetioce, vredne nagrade za pobednike kao i edukativni dečiji program. Specifičnost manifestacije ogleda se u tome što organizatori obezbeđuju takmičarima sve potrebne uslove za učešće. Učesnici treba samo da ponesu svoje tajne recepte, dobro raspoloženje i da "izađu na teglu".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA