Evo šta je Anabela Atijas rekla posle napuštanja "Farme"

Pevačica je morala da napusti imanje u Lisoviću zbog zdravstvenih tegoba

  • 4

Pevačica Anabela Atijas morala je da prekine svoje učešće u rijalitiju "Farma" jer ima zdravstene probleme. Ona je trenutno na kućnom lečenju, a povodom napuštanja imanja u Lisoviću, izjavila je sledeće:

NI KRISTIJAN NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: Uplakana Anabela napustila "Farmu"! (FOTO)

- Imam upalu pluća i alergiju, koju ni pored terapije koju sam primala nisam mogla da izlečim. Spavala sam na slami, koja je prouzrokovala da mi se stanje pogorša. Žao mi je što sam izašla jer sam želela da igram igru. Imala sam jak spazam i napad, a tamo nisu uslovi za lečenje. Bilo je dana kada smo bili stvarno gladni, a ćutali smo sa svojim stanjem to nisam mogla da izdržim - rekla je Anabela za "Kurir".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je potom ocenila farmere.

- Maja je jedubu igrač za ovu vrstu šoua, a Tamara je mislila da će me svojim stavovima uvrediti. Samo je izgubila. Kristijan je medo brundo i pravi farmer. Izgledalo je kao da se Jasmina zaista zaljubila u njega. Ružno je da se zaljubiš u oženjenog čoveka. Nije smela to sebi da dozvoli - naglasila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cira

    11. septembar 2015 | 01:23

    A ti si bila narocito zanimljiva.

  • :)

    11. septembar 2015 | 13:44

    Sta ova palamudi??? ..:p

  • Istina o Anabeli i tv Pink sto nudi

    11. septembar 2015 | 12:55

    Anabela je zaradila 10 000evra za nepun mesec dana samo ulazak na Farmu cura je bila bolesna ali ona je uzela te 10 000evrica nemojte da vas cudi kad procitate koliko dobijaju kad izadju iz Farme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA